Vaša Košarica

Uvjeti korištenja

IQ Mobile shop vlasnik je ovih internetskih stranica, kojima ujedno i upravlja, a korisnici im pristupaju pod ovim Uvjetima korištenja. Na korištenje stranice IQ Mobile shop (u daljnjem tekstu: Internet stranica) i svih njeznih dijelova (uključujući aplikacije za mobilne uređaje) primjenjuju se ovi Uvjeti korištenja.

Molimo vas da prije korištenja ove Internet stranice pažljivo pročitate sljedeće uvjete korištenja. Korištenjem Internet stranice suglasni ste se sa sljedećim odredbama i uvjetima korištenja Internet stranice i sadržaja objavljenih na istoj. Smatra se da ste korištenjem Internet stranice ili bilo kojeg njezinog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktualnim pravilima korištenja te da ste ih razumjeli u cijelosti. Ukoliko niste suglasni sa svim uvjetima korištenja, ne možete se koristiti sadržajem ni uslugama na ovoj Internet stranici.

IQ Mobile shop zadržava sva prava na to da mijenja, zamjenjuje ili ukida izgled, sadržaj i uvjete korištenja Internet stranice, kao i svih servisa i podstranica koje su sastavni dio iste i to bez obveze prethodne najave. IQ Mobile shop neće biti odgovorna ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Svaka promjena bit će objavljena na ovoj Internet stranici.

IQ Mobile shop ne garantira da je sadržaj na Internet stranici prezentiran bez pogrešaka te da će stranica i usluge funkcionirati bez pogrešaka i prekida.

Sve sadržaje Internet stranice zabranjeno je kopirati, reproducirati ili koristiti u komercijalne svrhe bez pismenog dopuštenja vlasnika stranice, odnosno koristiti na bilo koji način koji može uzrokovati štetu iqmobile.ba ili bilo kojoj trećoj strani. Sadržaj objavljen na Internet stranici može se koristiti samo u nekomercijalne svrhe i samo za individualnu upotrebu, i to uz poštivanje sljedećih uvjeta:
– sadržajima i uslugama korisnik se koristi na vlastitu odgovornost;
– korisnik se smije koristiti sadržajima i uslugama jedino uz poštivanje autorskih i srodnih prava ove internetske stranice i trećih osoba;
– korisnik ne smije činiti nikakve modifikacije na sadržajima i uslugama bez prethodnog izričitog pisanog pristanka vlasnika Internet stranice.

Internet stranica sadrži poveznice na web stranice trećih osoba. Internet stranica linkove objavljuje u dobroj namjeri kako bi posjetitelji pronašli više informacija o pojedinim temama. Molimo da primite na znanje da Internet stranica ne može prihvatiti nikakvu odgovornost ili obvezu za web stranice trećih osoba. Sadržaj izvan stranice koristite na vlastitu odgovornost. Kada kliknete na takvu poveznicu do bilo koje druge web stranice ili web stranice trećih osoba, molimo imajte na umu da te web stranice imaju vlastita pravila o zaštiti privatnih podataka. Molimo vas da provjerite njihova pravila o zaštiti privatnosti kada koristite te web stranice.

Privatnost

IQ Mobile u svome radu obrađuje osobne podatke korisnika usluga, učesnika u poslovnom odnosu na pravičan i zakonit način u mjeri i obimu neophodnom za ispunjenje svrhe za koju su podaci prikupljeni, a sve u skladu sa Zakonom.

Podaci kojim društvo raspolaže su službena tajna i društvo ih ne prodaje, ne iznajmljuje niti pozajmljuje trećim licima i štiti ih od neovlaštenog pristupa. Osobni podaci se štite nizom organizacijskih i tehničkih mjera koje društvo primjenjuje u svome radu.

Društvo može ustupiti osobne podatke trećim licima, kao što su banke ili druge financijske institucije, sa kojima ima ugovorni odnos, isključivo u svrhe podnošenja kreditnih zahtjeva i isključivo u skladu sa Zakonom. U takvim slučajevima, društvo će svom poslovnom partneru zabraniti korištenje vaših osobnih podataka u bilo koju svrhu osim ugovorene, te će obavezati poslovnog partnera na čuvanje povjerljivosti osobnih podataka.

Za sve moguće nejasnoće i pitanja obratite nam se na mail info@iqmobile.ba

Express dostava

Bez čekanja i truda, direktno na vaša vrata

Eksperti u elektronici

Team stručnjaka koji su zaduženi za vaše iskustvo u svakom koraku

image/svg+xml
Kvalitetni proizvodi

Samo novi i originalni uređaji za EU tržište (bez indijskih uređaja)

image/svg+xml
100% Sigurnost

Službena međunarodna garancija uz preporučene cijene proizvođača

HR-21260 Imotski
Šetalište Stjepana Radića 21

(+385) 21 649 760
info@iqmobile.hr

O nama

IQ Mobile - najveća trgovina mobilnih telefona u BiH sada je stigla i u Hrvatsku.

Poznati su po tome što nude najbolje cijene i ponude,a sada svatko tko želi mobilni telefon može iskoristiti ove prednosti.

Korisni linkovi

U potrazi za vrhunskim servisom za vaš uređaj? Naš servis Mobile Meister nudi pouzdanost i majstorstvo po cijenama koje se ne mogu odbiti.

HR-21260 Imotski

Šetalište Stjepana Radića 21


(+385) 21 649 760

info@iqmobile.hr

O nama

IQ Mobile - najveća trgovina mobilnih telefona u BiH sada je stigla i u Hrvatsku.

Poznati su po tome što nude najbolje cijene i ponude,a sada svatko tko želi mobilni telefon može iskoristiti ove prednosti.

U potrazi za vrhunskim servisom za vaš uređaj? Naš servis Mobile Meister nudi pouzdanost i majstorstvo po cijenama koje se ne mogu odbiti.

Copyright © 2024, Pametne tehnologije doo. Sva prava pridržana.
Copyright © 2024, Pametne tehnologije doo. Sva prava pridržana.