Xiaomi Mi bežični router 4C

Xiaomi Mi bežični router 4C

35

❓❓ Vaš kućni Wi-Fi je prespor?

Ubrzajte ga s Xiaomi Mi bežičnim routerom 4C!

Samo u IQ Mobile možete ga nabaviti po cijeni od 35,00 KM, a zahvaljujući njegove 4 svesmjerne antene dobivate bolju snagu signala, širu pokrivenost i brzi prijenos.

Podržava brzinu do 300MBps što je puno brže od bilo koje kućne veze.

Također, ima ugrađenu inteligentnu optimizaciju da biste mogli uživati u igranju igrica, gledanju videa ili surfanju bez ikakvih zastoja.

Za još bolje surfanje možete prioritizirati mrežni promet za samo jedan uređaj.

Mi Router 4C Vas može obavijestiti kada se neki uređaj spoji na mrežu, stoga Vam nitko ne može krasti internet.

Možete podešavati Vašu kućnu mrežu bilo kad koristeći Mi WiFi aplikaciju i provjeriti status mreže i kad niste doma.

Ako ste spremni za uživanje u brzom internetu, pošaljite nam poruku već danas! 🛒📩

Zašto odabrati IQ Mobile?

Iskrenost kojoj možete vjerovati
U moru nejasnoća i finih slova, gdje se nerijetko nailazi na uređaje sumnjivog porijekla, IQ Mobile se ističe čistom savješću. Svaki naš uređaj dolazi s ispravnim printanim fiskalnim računom, a ne pisanim krivotvorenim. To potvrđuje autentičnost i legalnost vaše kupovine. Naša transparentnost nije samo obećanje - to je dokaz našeg poštovanja prema vama.
Kvaliteta koja postavlja standarde
Ne zadovoljavamo se prosječnim. Proizvodi u IQ Mobile su pažljivo odabrani i prilagođeni standardima EU tržišta te dolaze izravno od službenih kanala proizvođača. Pružaju pouzdanost i kvalitetu signala gdje god da se nalazite u Europi. Za razliku od drugih, IQ Mobile ne prodaje uređaje niže kvalitete namijenjene tržištima izvan EU.
Authorized Apple Reseller
Kao jedini mobile shop u BiH sa ovom autorizacijom, uz svaki kupljeni Apple uređaj darujemo ne samo vrhunsku tehnologiju već preporučenu cijenu, sigurnost i podršku koju Apple garantira. Opustite se i uživajte u svakom trenutku s vašim novim uređajem, znajući da iza vas stoji pouzdanost i izvrsnost koju samo IQ Mobile u suradnji sa Appleom može pružiti.
Ovlašteni Prodajni Kanal
Korištenjem ovlaštenog prodajnog kanala od proizvođača dobivate brojne prednosti kao što su autentičnost, pristup najnovijim modelima i tehnologijama čim postanu dostupni, pouzdanu garanciju i direktan pristup podršci proizvođača.
Garancija za miran san
Nudimo više od uređaja; nudimo mir. S našom dvogodišnjom garancijom, vaša investicija je zaštićena, a vaša budućnost sigurna. U svijetu brzih promjena, IQ Mobile stoji kao stup pouzdanosti i kvalitete, obećavajući da će vaši uređaji pratiti tempo vašeg života.
Bezbrižni popravci
Kao najistaknutiji i najopremljeniji servis u BiH, Mobile Meister, sestrinska firma IQ Mobile-a, nosi godine iskustva i majstorsku vještinu u rješavanju svakog izazova. Posjedovanje uređaja iz našeg asortimana znači da imate pristup vrhunskom servisu čija ekspertiza i sposobnost garantiraju brzu i efikasnu uslugu.
Kupujte bez brige

Brand

Xiaomi