Mi Smart Space Heater S | Pametna grijalica

Mi Smart Space Heater S | Pametna grijalica

259

🔥🔥 Sve što vam treba za topao dom!

Nova Xiaomi Mi pametna grijalica Smart Space Heater S je specifikacijski poboljšana i unaprijeđena verzija popularne serije Xiaomi MI grijalica.

I naravno, dio je njihovog MI Ecosystem-a, svjetski brendirane kategorije Xiaomi proizvoda pametne funkcionalnosti – karakterizira ih minimalistički dizajn, vrhunske Hi-Tech specifikacije, inovativan način obavljanja svakodnevnih aktivnosti, korisnički prilagođeno jednostavno korištenje i odličan odnos cijene i kvalitete.

Xiaomi Mi pametna grijalica ima aluminijsko kučište u koje su smještena 72 grijaća elementa i spirale koji, zahvaljujući novoj tehnologiji i poboljšanim specifikacijama, mogu podržati snagu od 2200 W uz mogućnost razvijanja visoke temperature i brzog zagrijavanja zraka.

Čista dizajnerska forma minimalističkog elegantnog dizajna uklopit će se u svaki interijer.

Osim mehaničkog upravljanja putem upravljačke ploče, uređaj ima ugrađen i Smart sistem kontrole putem Mi Home aplikacije kao i kontrolu putem sistema Voice Assistent- glasovni asistent, Google Assistent i Alexa.

Mi Home Smart Space Heater S potpuno je prilagođen za jednostavno spajanje na Wi-Fi što omogućava upravljanje i kontrolu sa bilo kojeg mjesta i u bilo koje vrijeme.

Gdje god otišli, uvijek se vratite u topao dom, uz Mi Home Smart Space Heater S.

Uživajte u povoljnim ratama već od:

12 mjesečno

Najniža cijena u posljednjih 30 dana: €259

Naruči na rate sada!

Zašto odabrati IQ Mobile?

Iskrenost kojoj možete vjerovati
U moru nejasnoća i finih slova, gdje se nerijetko nailazi na uređaje sumnjivog porijekla, IQ Mobile se ističe čistom savješću. Svaki naš uređaj dolazi s ispravnim printanim fiskalnim računom, a ne pisanim krivotvorenim. To potvrđuje autentičnost i legalnost vaše kupovine. Naša transparentnost nije samo obećanje - to je dokaz našeg poštovanja prema vama.
Kvaliteta koja postavlja standarde
Ne zadovoljavamo se prosječnim. Proizvodi u IQ Mobile su pažljivo odabrani i prilagođeni standardima EU tržišta te dolaze izravno od službenih kanala proizvođača. Pružaju pouzdanost i kvalitetu signala gdje god da se nalazite u Europi. Za razliku od drugih, IQ Mobile ne prodaje uređaje niže kvalitete namijenjene tržištima izvan EU.
Authorized Apple Reseller
Kao jedini mobile shop u BiH sa ovom autorizacijom, uz svaki kupljeni Apple uređaj darujemo ne samo vrhunsku tehnologiju već preporučenu cijenu, sigurnost i podršku koju Apple garantira. Opustite se i uživajte u svakom trenutku s vašim novim uređajem, znajući da iza vas stoji pouzdanost i izvrsnost koju samo IQ Mobile u suradnji sa Appleom može pružiti.
Ovlašteni Prodajni Kanal
Korištenjem ovlaštenog prodajnog kanala od proizvođača dobivate brojne prednosti kao što su autentičnost, pristup najnovijim modelima i tehnologijama čim postanu dostupni, pouzdanu garanciju i direktan pristup podršci proizvođača.
Garancija za miran san
Nudimo više od uređaja; nudimo mir. S našom dvogodišnjom garancijom, vaša investicija je zaštićena, a vaša budućnost sigurna. U svijetu brzih promjena, IQ Mobile stoji kao stup pouzdanosti i kvalitete, obećavajući da će vaši uređaji pratiti tempo vašeg života.
Bezbrižni popravci
Kao najistaknutiji i najopremljeniji servis u BiH, Mobile Meister, sestrinska firma IQ Mobile-a, nosi godine iskustva i majstorsku vještinu u rješavanju svakog izazova. Posjedovanje uređaja iz našeg asortimana znači da imate pristup vrhunskom servisu čija ekspertiza i sposobnost garantiraju brzu i efikasnu uslugu.
Kupujte bez brige

Zagrijte svoj dom

Ugodno i tiho zagrijava zrak u prostoriji uz mogućnost stalnog održavanja topline.

Grijalica Smart Space Heater je izvrstan uređaj za grijanje uredskog i stambenog prostora.

Digitalni termostat ima 6 temperaturnih postavki

• Pažljivo dizajniran

• Nečujna tehnologija s prirodnim grijanjem zraka

• Stalno održavanje temperature između 18-28ºC

• Daljinsko upravljanje pametnim telefonom

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE

Napajanje : Strujno

Snaga : 2200 W

Temperature : 18, 20, 22, 24, 26 i 28 ºC

Timer opcije : 1, 2, 5 i 12 sati

Ručke : Da

Boja : Bijela

Namijenjen za : Držanje na podu

Visina : 526 mm

Širina : 780 mm

Debljina : 216 mm

Težina : 5.7 kg

Paket : 1x grijalica, 4x vijka, 1x ključ za postavljanje, 2x nosač, 1x upute

Primjenjivo područje : do 46 metara četvornih

Vodootpornost : IPX4

Brand

Xiaomi