Apple iPhone 14 Plus

Apple iPhone 14 Plus

iPhone 14 Plus. Mislite veliko s većim zaslonom od 6,7 inča i cjelodnevnim trajanjem baterije. Snimite zadivljujuće fotografije pri slabom i jakom svjetlu s novim sustavom dvostruke kamere. Budite mirni uz revolucionarne sigurnosne značajke.

Ovog proizvoda trenutno nema na skladištu te je nedostupan

Zašto odabrati IQ Mobile?

Iskrenost kojoj možete vjerovati
U moru nejasnoća i finih slova, gdje se nerijetko nailazi na uređaje sumnjivog porijekla, IQ Mobile se ističe čistom savješću. Svaki naš uređaj dolazi s ispravnim printanim fiskalnim računom, a ne pisanim krivotvorenim. To potvrđuje autentičnost i legalnost vaše kupovine. Naša transparentnost nije samo obećanje - to je dokaz našeg poštovanja prema vama.
Kvaliteta koja postavlja standarde
Ne zadovoljavamo se prosječnim. Proizvodi u IQ Mobile su pažljivo odabrani i prilagođeni standardima EU tržišta te dolaze izravno od službenih kanala proizvođača. Pružaju pouzdanost i kvalitetu signala gdje god da se nalazite u Europi. Za razliku od drugih, IQ Mobile ne prodaje uređaje niže kvalitete namijenjene tržištima izvan EU.
Authorized Apple Reseller
Kao jedini mobile shop u BiH sa ovom autorizacijom, uz svaki kupljeni Apple uređaj darujemo ne samo vrhunsku tehnologiju već preporučenu cijenu, sigurnost i podršku koju Apple garantira. Opustite se i uživajte u svakom trenutku s vašim novim uređajem, znajući da iza vas stoji pouzdanost i izvrsnost koju samo IQ Mobile u suradnji sa Appleom može pružiti.
Ovlašteni Prodajni Kanal
Korištenjem ovlaštenog prodajnog kanala od proizvođača dobivate brojne prednosti kao što su autentičnost, pristup najnovijim modelima i tehnologijama čim postanu dostupni, pouzdanu garanciju i direktan pristup podršci proizvođača.
Garancija za miran san
Nudimo više od uređaja; nudimo mir. S našom dvogodišnjom garancijom, vaša investicija je zaštićena, a vaša budućnost sigurna. U svijetu brzih promjena, IQ Mobile stoji kao stup pouzdanosti i kvalitete, obećavajući da će vaši uređaji pratiti tempo vašeg života.
Bezbrižni popravci
Kao najistaknutiji i najopremljeniji servis u BiH, Mobile Meister, sestrinska firma IQ Mobile-a, nosi godine iskustva i majstorsku vještinu u rješavanju svakog izazova. Posjedovanje uređaja iz našeg asortimana znači da imate pristup vrhunskom servisu čija ekspertiza i sposobnost garantiraju brzu i efikasnu uslugu.
Kupujte bez brige

Značajke

 • 6,7-inčni Super Retina XDR zaslon
 • Napredni sustav kamere za bolje fotografije pri svakom svjetlu
 • Filmski način rada sada u 4K Dolby Vision do 30 fps
 • Akcijski način rada za glatke, stabilne video zapise
 • Vitalne sigurnosne značajke—Hitni SOS putem satelita i detekcija sudara
 • Cjelodnevno trajanje baterije i do 26 sati reprodukcije videozapisa
 • A15 Bionic čip s 5-jezgrenim GPU-om za munjevitu izvedbu. Superbrza 5G mobilna mreža
 • Značajke izdržljivosti vodeće u industriji s Ceramic Shieldom i otpornošću na vodu
 • iOS 16 nudi još više načina za personalizaciju, komunikaciju i dijeljenje

Dodatne informacije

Memorija: No selection

128GB, 256GB, 512GB

Boja: No selection

Starlight, Midnight, Plava, Crvena, Ljubičasta

Detaljno

Opće značajke

  Tijelo

   Platforma

    Ekran

     Baterija

      Kamera

       Povezivost

        Brand

        Apple