Apple iPhone 12

Prođite brzo kroz sve

Ovog proizvoda trenutno nema na skladištu te je nedostupan

Zašto odabrati IQ Mobile?

Iskrenost kojoj možete vjerovati
U moru nejasnoća i finih slova, gdje se nerijetko nailazi na uređaje sumnjivog porijekla, IQ Mobile se ističe čistom savješću. Svaki naš uređaj dolazi s ispravnim printanim fiskalnim računom, a ne pisanim krivotvorenim. To potvrđuje autentičnost i legalnost vaše kupovine. Naša transparentnost nije samo obećanje - to je dokaz našeg poštovanja prema vama.
Kvaliteta koja postavlja standarde
Ne zadovoljavamo se prosječnim. Proizvodi u IQ Mobile su pažljivo odabrani i prilagođeni standardima EU tržišta te dolaze izravno od službenih kanala proizvođača. Pružaju pouzdanost i kvalitetu signala gdje god da se nalazite u Europi. Za razliku od drugih, IQ Mobile ne prodaje uređaje niže kvalitete namijenjene tržištima izvan EU.
Authorized Apple Reseller
Kao jedini mobile shop u BiH sa ovom autorizacijom, uz svaki kupljeni Apple uređaj darujemo ne samo vrhunsku tehnologiju već preporučenu cijenu, sigurnost i podršku koju Apple garantira. Opustite se i uživajte u svakom trenutku s vašim novim uređajem, znajući da iza vas stoji pouzdanost i izvrsnost koju samo IQ Mobile u suradnji sa Appleom može pružiti.
Ovlašteni Prodajni Kanal
Korištenjem ovlaštenog prodajnog kanala od proizvođača dobivate brojne prednosti kao što su autentičnost, pristup najnovijim modelima i tehnologijama čim postanu dostupni, pouzdanu garanciju i direktan pristup podršci proizvođača.
Garancija za miran san
Nudimo više od uređaja; nudimo mir. S našom dvogodišnjom garancijom, vaša investicija je zaštićena, a vaša budućnost sigurna. U svijetu brzih promjena, IQ Mobile stoji kao stup pouzdanosti i kvalitete, obećavajući da će vaši uređaji pratiti tempo vašeg života.
Bezbrižni popravci
Kao najistaknutiji i najopremljeniji servis u BiH, Mobile Meister, sestrinska firma IQ Mobile-a, nosi godine iskustva i majstorsku vještinu u rješavanju svakog izazova. Posjedovanje uređaja iz našeg asortimana znači da imate pristup vrhunskom servisu čija ekspertiza i sposobnost garantiraju brzu i efikasnu uslugu.
Kupujte bez brige

iPhone 12. 5G za preuzimanje filmova u hodu i strujanje visokokvalitetnog videa. Prekrasno svijetli 6,1-inčni Super Retina XDR zaslon. Keramički štit s 4x boljim performansama pada. Nevjerojatno fotografiranje pri slabom osvjetljenju s noćnim načinom rada na svim kamerama. Snimanje, uređivanje i reprodukcija Dolby Vision videa. Snažan A14 Bionic čip. I novi MagSafe dodaci za jednostavno pričvršćivanje i brže bežično punjenje. Neka zabava počne.

Značajke

 • 6,1-inčni Super Retina XDR zaslon
 • Ceramic Shield, čvršći od bilo kojeg stakla pametnog telefona
 • 5G za superbrza preuzimanja i strujanje visoke kvalitete
 • A14 Bionic čip, najbrži čip ikada u pametnom telefonu
 • Napredni sustav s dvije kamere s 12MP Ultra Wide i Wide kamerama; Noćni način rada, Deep Fusion, Smart HDR 3, 4K Dolby Vision HDR snimanje
 • 12MP TrueDepth prednja kamera s noćnim načinom rada, 4K Dolby Vision HDR snimanje
 • IP68 vodootpornost, vodeća u industriji
 • Podržava MagSafe dodatke za jednostavno pričvršćivanje i brže bežično punjenje
 • iOS 14 s redizajniranim widgetima na početnom zaslonu, potpuno novom bibliotekom aplikacija, isječcima aplikacija itd.

Dodatne informacije

Memorija: No selection

64GB, 128GB, 256GB

Color: No selection

Bijela, Crna, Crvena, Plava, Zelena, Ljubičasta

Detaljno

Opće značajke

  Tijelo

   Platforma

    Ekran

     Baterija

      Kamera

       Povezivost

        Brand

        Apple