Garmin Montana 700i GPS Uređaj

Garmin Montana 700i GPS Uređaj

1,540

Zaputite se u divljinu sa satelitskom vezom

Uživajte u povoljnim ratama već od:

71 mjesečno

Najniža cijena u posljednjih 30 dana: €1540

Naruči na rate sada!

Zašto odabrati IQ Mobile?

Iskrenost kojoj možete vjerovati
U moru nejasnoća i finih slova, gdje se nerijetko nailazi na uređaje sumnjivog porijekla, IQ Mobile se ističe čistom savješću. Svaki naš uređaj dolazi s ispravnim printanim fiskalnim računom, a ne pisanim krivotvorenim. To potvrđuje autentičnost i legalnost vaše kupovine. Naša transparentnost nije samo obećanje - to je dokaz našeg poštovanja prema vama.
Kvaliteta koja postavlja standarde
Ne zadovoljavamo se prosječnim. Proizvodi u IQ Mobile su pažljivo odabrani i prilagođeni standardima EU tržišta te dolaze izravno od službenih kanala proizvođača. Pružaju pouzdanost i kvalitetu signala gdje god da se nalazite u Europi. Za razliku od drugih, IQ Mobile ne prodaje uređaje niže kvalitete namijenjene tržištima izvan EU.
Authorized Apple Reseller
Kao jedini mobile shop u BiH sa ovom autorizacijom, uz svaki kupljeni Apple uređaj darujemo ne samo vrhunsku tehnologiju već preporučenu cijenu, sigurnost i podršku koju Apple garantira. Opustite se i uživajte u svakom trenutku s vašim novim uređajem, znajući da iza vas stoji pouzdanost i izvrsnost koju samo IQ Mobile u suradnji sa Appleom može pružiti.
Ovlašteni Prodajni Kanal
Korištenjem ovlaštenog prodajnog kanala od proizvođača dobivate brojne prednosti kao što su autentičnost, pristup najnovijim modelima i tehnologijama čim postanu dostupni, pouzdanu garanciju i direktan pristup podršci proizvođača.
Garancija za miran san
Nudimo više od uređaja; nudimo mir. S našom dvogodišnjom garancijom, vaša investicija je zaštićena, a vaša budućnost sigurna. U svijetu brzih promjena, IQ Mobile stoji kao stup pouzdanosti i kvalitete, obećavajući da će vaši uređaji pratiti tempo vašeg života.
Bezbrižni popravci
Kao najistaknutiji i najopremljeniji servis u BiH, Mobile Meister, sestrinska firma IQ Mobile-a, nosi godine iskustva i majstorsku vještinu u rješavanju svakog izazova. Posjedovanje uređaja iz našeg asortimana znači da imate pristup vrhunskom servisu čija ekspertiza i sposobnost garantiraju brzu i efikasnu uslugu.
Kupujte bez brige

Velike vijesti. Cijela QWERTZ tastatura omogućuje Vam jednostavno tipkanje poruka.

Lutajte dalje i ostanite povezani zahvaljujući inReach tehnologiji za razmjenu poruka i mogućnosti aktiviranja SOS poruke u svakom trenutku.

Rutabilne TopoActive Europe karte. Sada slobodno možete ići cestom ili van ceste.

U skladu je sa vojnim standardom MIL-STD 810 za toplinu, udarce, vodu i vibracije.

Uživajte u jasnoj perspektivi BirdsEye satelitskih slika na svom uređaju.

Avanture napajajte litij-ionskim baterijama koje traju više od 18 sati u GPS načinu rada.

Povežite se gdje god se nalazili zahvaljujući inReach tehnologiji.

DVOSMJERNO SLANJE PORUKA

Razmjenjujte tekstualne poruke sa najdražima, objavljujte sadržaj na društvenim medijima ili komunicirajte sa jednog inReach uređaja na drugi inReach uređaj na terenu (potrebna je aktivna satelitska pretplata).

INTERAKTIVNE SOS PORUKE

U hitnom slučaju aktivirajte slanje interaktivne SOS poruke GEOS međunarodnom koordinacijskom centru za hitne službe (IERCC) u organizaciji Garmin sa stručnim centrom za neprekidno globalno praćenje i pomoć (potrebna je aktivna satelitska pretplata).

GLOBALNA POVEZANOST

Umjesto oslanjanja na pokrivenost mobilne mreže, Vaše poruke, SOS poruke i praćenje sada se prenose putem Iridium® satelitske mreže sa stopostotnom globalnom pokrivenošću (potrebna je aktivna satelitska pretplata).

INREACH PROGNOZA

Dostupna inReach usluga vremenske prognoze šalje detaljne ažurirane podatke direktno na Vaš ručni uređaj Montana ili uparene uređaje kako biste znali kakvi Vas vremenski uslovi očekuju na ruti.

Budite spremni. S navigacijom za svaku situaciju.

IZDRŽLJIV DIZAJN

Ovaj izdržljiv, vodootporan ručni uređaj testiran je po američkim vojnim standardima i opremljen je 5-inčnim dodirnim displejem koji je pogodan za upotrebu sa rukavicama i 50% veći od prethodnih modela Montana uređaja.

CITY NAVIGATOR KARTE

Trenutačno prijeđite sa navigacije stazom na navigaciju cestom uz prethodno učitane City Navigator ulične karte koje Vas navode u vožnji jednostavnim uputama skretanje-po-skretanje.

TOPOACTIVE EUROPE KARTE

Navigirajte avanturama uz prethodno učitane TopoActive Europe karte. Vidjeti ćete nadmorsku visinu, obale, rijeke, orijentire i još mnogo toga.

SATELITSKI PRIKAZ

Preuzmite satelitske slike BirdsEye direktno na uređaj (nije potrebna godišnja pretplata) kako biste dobili fotografski realističan prikaz i stvarali tačke na temelju orijentira.

ABC SENZORI

Navigirajte svojom sljedećom stazom uz pomoć ABC senzora, uključujući visinomjer za podatke o nadmorskoj visini, barometar za nadzor vremenskih uslova i elektronički kompas s tri ose.

AKTIVNA PROGNOZA

S pomoću mobilne veze pristupite ažuriranoj aktivnoj prognozi putem aplikacije Garmin Connect™.

PRAĆENJE PASA

Namijenjen za lovce i trenere, ovaj se Montana uređaj sinhronizuje sa kompatibilnim Astro® ili Alpha® ručnim uređajima (prodaju se zasebno) kako biste lakše pratili lovačke pse na terenu.

 

Ostanite na pravom putu kada ste izvan dometa

PODRŠKA ZA VIŠESTRUKI GNSS

Zahvaljujući pristupu GPS, GLONASS i GALILEO satelitskim mrežama, Montana® 700i može pratiti u zahtjevnijim okruženjima nego što je to moguće samo uz GPS.

PRAĆENJE

Pratite svoju lokaciju i podijelite je sa osobama kod kuće ili vani na terenu. Moći će vidjeti Vaš napredak ili zatražiti GPS lokaciju Vašeg uređaja i još mnogo toga putem stranice za dijeljenje puta na web-mjestu MapShare™. (potrebna je satelitska pretplata).

NAČIN RADA ZA EKSPEDICIJE

Prijeđite znatne udaljenosti izvan dometa. U načinu rada za ekspedicije uz referentne podatke GPS-a sa najnižom mogućom potrošnjom energije, Montana može pratiti sedam dana ili više između dva punjenja.

DUŽE TRAJANJE BATERIJE

Unutarnji punjivi komplet litij-ionskih baterija pruža više od 18 sati rada u GPS načinu rada.

NOSAČI ZA VOZILA

Razni nosači kompatibilni sa ručnim uređajem Montana (prodaju se zasebno) omogućuju Vam prilagođavanje navigacijskog uređaja za upotrebu u quadovima, na plovilima, u automobilima, na motociklima, u rekreacijskim vozilima ili drugim vozilima.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Garmin Montana 700i GPS Uređaj”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)