Garmin DriveCam 76 MT-D Europe

Garmin DriveCam 76 MT-D Europe

999

Dodatni par očiju koji vas prati dok vozite

Uživajte u povoljnim ratama već od:

46 mjesečno

Najniža cijena u posljednjih 30 dana: €999

Naruči na rate sada!

Zašto odabrati IQ Mobile?

Iskrenost kojoj možete vjerovati
U moru nejasnoća i finih slova, gdje se nerijetko nailazi na uređaje sumnjivog porijekla, IQ Mobile se ističe čistom savješću. Svaki naš uređaj dolazi s ispravnim printanim fiskalnim računom, a ne pisanim krivotvorenim. To potvrđuje autentičnost i legalnost vaše kupovine. Naša transparentnost nije samo obećanje - to je dokaz našeg poštovanja prema vama.
Kvaliteta koja postavlja standarde
Ne zadovoljavamo se prosječnim. Proizvodi u IQ Mobile su pažljivo odabrani i prilagođeni standardima EU tržišta te dolaze izravno od službenih kanala proizvođača. Pružaju pouzdanost i kvalitetu signala gdje god da se nalazite u Europi. Za razliku od drugih, IQ Mobile ne prodaje uređaje niže kvalitete namijenjene tržištima izvan EU.
Authorized Apple Reseller
Kao jedini mobile shop u BiH sa ovom autorizacijom, uz svaki kupljeni Apple uređaj darujemo ne samo vrhunsku tehnologiju već preporučenu cijenu, sigurnost i podršku koju Apple garantira. Opustite se i uživajte u svakom trenutku s vašim novim uređajem, znajući da iza vas stoji pouzdanost i izvrsnost koju samo IQ Mobile u suradnji sa Appleom može pružiti.
Ovlašteni Prodajni Kanal
Korištenjem ovlaštenog prodajnog kanala od proizvođača dobivate brojne prednosti kao što su autentičnost, pristup najnovijim modelima i tehnologijama čim postanu dostupni, pouzdanu garanciju i direktan pristup podršci proizvođača.
Garancija za miran san
Nudimo više od uređaja; nudimo mir. S našom dvogodišnjom garancijom, vaša investicija je zaštićena, a vaša budućnost sigurna. U svijetu brzih promjena, IQ Mobile stoji kao stup pouzdanosti i kvalitete, obećavajući da će vaši uređaji pratiti tempo vašeg života.
Bezbrižni popravci
Kao najistaknutiji i najopremljeniji servis u BiH, Mobile Meister, sestrinska firma IQ Mobile-a, nosi godine iskustva i majstorsku vještinu u rješavanju svakog izazova. Posjedovanje uređaja iz našeg asortimana znači da imate pristup vrhunskom servisu čija ekspertiza i sposobnost garantiraju brzu i efikasnu uslugu.
Kupujte bez brige

Uživajte u preglednim kartama na svijetlom, oštrom displeju od 7″ visoke rezolucije.

Jeste li vidjeli ono? Ugrađena kamera za snimanje vožnje snima videozapise nesreća i sprema ih na sigurno u Vault na mreži.

Recite mu nešto. Uživajte u praktičnom glasovnom pomoćniku koji vas navodi i omogućuje vam hands-free pozive kad se upari sa kompatibilnim pametnim telefonom.

Povećajte svoju svjesnost o situaciji uz upozorenja na frontalni sudar i izlazak iz trake, kao i upozorenja o nadolazećim opasnostima, poput nadolazećih oštrih zavoja.

Otkrijte najbolja mjesta na ruti uz Tripadvisor® ocjene.

Uvijek napravite pravi potez uz jasne i detaljne nadogradnje karata Evrope.

Svjedok vaše vožnje.

UGRAĐENA KAMERA ZA SNIMANJE VOŽNJE

Integrisana kamera neprekidno snima HD videozapise rezolucije 1080p sa poljem prikaza od 140 stupeni i automatski sprema videozapise nesreća. GPS podaci pokazuju kada i gdje su se događaji dogodili, a prethodno umetnuta memorijska kartica omogućuje da ovaj uređaj za satelitsku navigaciju odmah bude spreman za upotrebu.

POHRANA VIDEOZAPISA

Spremljeni videozapisi automatski se spremaju na sigurno u funkciju Vault na mreži, a možete im pristupiti u aplikaciji Garmin Drive™ na vašem kompatibilnom pametnom telefonu. Uz aktivnu vezu koju omogućuje Wi-Fi® tehnologija videozapise možete dijeliti sa drugima slanjem veze i pristupne šifre.

UPOZORENJE NA FRONTALNI SUDAR

Kako biste bili svjesniji prometne situacije, upozorenja na frontalni sudar daju vam do znanja kad vozite preblizu vozilu ispred sebe. U određenim uslovima funkcija upozoravanja može biti ograničena.

UPOZORENJE NA IZLAZAK IZ TRAKE

Primajte upozorenja ako skrećete s ceste ili u traku sa prometom iz suprotnog smjera. U određenim uslovima funkcija upozoravanja može biti ograničena.

PRETPLATA NA VAULT

Spremljeni videozapisi sa kamere za snimanje vožnje automatski se spremaju u funkciju Vault na mreži na 24 sata od trenutka prijenosa. Garmin nudi i proširene planove za pohranu putem plaćene pretplate.

 

Dobro došli u jednostavniju vožnju.

LAKO ČITLJIV DISPLEJ

Na displeju visoke rezolucije veličine 7″ možete jednim pogledom vidjeti važne informacije i pojedinosti na karti.

GARMIN GLASOVNI POMOĆNIK

Trebaju vam upute? Samo izgovorite riječ. Garmin DriveCam odgovara na vaše izgovorene zahtjeve i navigira do željenog odredišta. (Glasovni pomoćnik dostupan je na engleskom, njemačkom, talijanskom, španskom, danskom, švedskom i holandskom jeziku).

HANDS-FREE POZIVI

Ugrađena BLUETOOTH® bežična tehnologija omogućuje vam sinhronizovanje kompatibilnog pametnog telefona pa možete uspostavljati pozive bez podizanja ruku sa upravljača.

AKTUALNI PODACI O SAOBRAĆAJU I VREMENSKIM USLOVIMA

Ako je uređaj uparen sa kompatibilnim pametnim telefonom (na kojem su omogućeni BLUETOOTH i GPS) na kojem je pokrenuta aplikacija Garmin Drive, uz aktualne prometne informacije možete izbjeći zastoje i pronaći prečice koji vam štede vrijeme. Uz to, tu su vremenska prognoza, trenutni vremenski uslovi, animirani radar i upozorenja na oluje.

AKTUALNE CIJENE GORIVA

Povežite se s aplikacijom Garmin Drive kako biste dobivali ažurne cijene goriva duž rute.

PAMETNE OBAVIJESTI

Ako je uređaj za satelitsku navigaciju uparen sa aplikacijom Garmin Drive, na njegovom displeju možete vidjeti tekstualne poruke i druge obavijesti sa pametnog telefona.

BEŽIČNE NADOGRADNJE

Ugrađena Wi-Fi veza omogućuje vam jednostavnu nadogradnju karata i softvera bez upotrebe računara. Savjeti na displeju pokazuju kada su dostupne nove nadogradnje.

 

Gledajte ispred sebe i vozite.

UPOZORENJA ZA VOZAČA

Upozorenja za vozača potiču vas na sigurniju vožnju i povećavaju svjesnost o okolini upozoravanjem na oštre zavoje, promjene ograničenja brzine, željezničke prijelaze itd. Upozorenja na kamere za mjerenje brzine i prolazak kroz crveno svjetlo nisu dostupna u svim regijama.

PUTUJTE INFORMISANI

Pogledajte TripAdvisor ocjene za hotele, restorane i turističke atrakcije koje se nalaze na vašoj ruti ili u blizini vašeg odredišta. Osim toga, uz prethodno učitane Foursquare® tačke interesa možete jednostavno pronaći nove trgovine, restorane i milione drugih popularnih mjesta.

IZRADA RUTA KROZ ZONE ZAŠTIĆENOG OKOLIŠA

Primajte upute i upozorenja o zonama zaštićenog okoliša na ruti.

PROVJERITE ŠTO SE NALAZI ISPRED VAS

Korisna funkcija Nadolazi prikazuje prehrambene objekte, benzinske stanice i druge orijentire (kao što su nadolazeći gradovi) na vašoj ruti.

NADOGRADNJE KARATA I POKRIVENOST

Ovaj uređaj za satelitsku navigaciju uključuje prethodno učitane karte ulica i nadogradnje karata za Evropu i Južnu Afriku.

POGLEDAJTE ŠTO SE NALAZI IZA VAŠEG VOZILA

Ako je ovaj uređaj za satelitsku navigaciju uparen sa kompatibilnom Garmin pomoćnom kamerom (prodaje se odvojeno), lako ćete vidjeti vozila, pješake i druge prepreke koje se nalaze iza vašeg vozila.

Brand

Garmin

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Garmin DriveCam 76 MT-D Europe”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)