Garmin Dezl LGV610 Europe Kamionska Navigacija

Garmin Dezl LGV610 Europe Kamionska Navigacija

698

Pojednostavljuje život na cesti

Uživajte u povoljnim ratama već od:

32 mjesečno

Najniža cijena u posljednjih 30 dana: €698

Naruči na rate sada!

Zašto odabrati IQ Mobile?

Iskrenost kojoj možete vjerovati
U moru nejasnoća i finih slova, gdje se nerijetko nailazi na uređaje sumnjivog porijekla, IQ Mobile se ističe čistom savješću. Svaki naš uređaj dolazi s ispravnim printanim fiskalnim računom, a ne pisanim krivotvorenim. To potvrđuje autentičnost i legalnost vaše kupovine. Naša transparentnost nije samo obećanje - to je dokaz našeg poštovanja prema vama.
Kvaliteta koja postavlja standarde
Ne zadovoljavamo se prosječnim. Proizvodi u IQ Mobile su pažljivo odabrani i prilagođeni standardima EU tržišta te dolaze izravno od službenih kanala proizvođača. Pružaju pouzdanost i kvalitetu signala gdje god da se nalazite u Europi. Za razliku od drugih, IQ Mobile ne prodaje uređaje niže kvalitete namijenjene tržištima izvan EU.
Authorized Apple Reseller
Kao jedini mobile shop u BiH sa ovom autorizacijom, uz svaki kupljeni Apple uređaj darujemo ne samo vrhunsku tehnologiju već preporučenu cijenu, sigurnost i podršku koju Apple garantira. Opustite se i uživajte u svakom trenutku s vašim novim uređajem, znajući da iza vas stoji pouzdanost i izvrsnost koju samo IQ Mobile u suradnji sa Appleom može pružiti.
Ovlašteni Prodajni Kanal
Korištenjem ovlaštenog prodajnog kanala od proizvođača dobivate brojne prednosti kao što su autentičnost, pristup najnovijim modelima i tehnologijama čim postanu dostupni, pouzdanu garanciju i direktan pristup podršci proizvođača.
Garancija za miran san
Nudimo više od uređaja; nudimo mir. S našom dvogodišnjom garancijom, vaša investicija je zaštićena, a vaša budućnost sigurna. U svijetu brzih promjena, IQ Mobile stoji kao stup pouzdanosti i kvalitete, obećavajući da će vaši uređaji pratiti tempo vašeg života.
Bezbrižni popravci
Kao najistaknutiji i najopremljeniji servis u BiH, Mobile Meister, sestrinska firma IQ Mobile-a, nosi godine iskustva i majstorsku vještinu u rješavanju svakog izazova. Posjedovanje uređaja iz našeg asortimana znači da imate pristup vrhunskom servisu čija ekspertiza i sposobnost garantiraju brzu i efikasnu uslugu.
Kupujte bez brige

Uživajte u jednostavnom i jasnom prikazu na oštrom 6″-inčnom displeju visoke rezolucije.

Dobijte najbolju moguću rutu za svoj kamion uz izradu prilagođenih ruta i upozorenja za strme nagibe na cesti (nije dostupno u svim područjima).

Satelitske slike dokova za utovar i ulaza za kamione osiguravaju bezbrižan dolazak na odredište.

Primajte upute i upozorenja o zonama zaštićenog okoliša na ruti.

Vrijeme je za odmor? Podaci usluge Truck Parking Europe prikazuju se duž vaše rute.

Budite samouvjereni na svakom skretanju

LAKO ČITLJIV DISPLEJ

Na svijetlom 6″-inčnom dodirnom displeju uživat ćete u oštroj slici visoke rezolucije.

IZRADA PRILAGOĐENIH RUTA ZA KAMIONE

Jednostavno unesite profil kamiona (mogu se unijeti podaci o visini, težini, dužini, širini i opasnom teretu) kako biste pronašli prikladnu rutu za kamione u skladu s teretom i profilom vašeg kamiona (nije dostupno u svim područjima).

STRUČNO PLANIRANJE DOLASKA

BirdsEye satelitske slike dokova za utovar, ulaza za kamione i sigurnosnih punktova osiguravaju bezbrižno planiranje dolaska na odredište.

PRILAGODITE DOLAZAK NA ODREDIŠTE

Pregledajte svoje odredište, a zatim dodajte i spremite prilagođene odredišne tačke kao što su preferirani sigurnosni punktovi, dokovi za utovar i ulazi na parkirališta za kamione.

INFORMIRANOST NA RUTI

Pogledajte popularne rute kojima se voze drugi vozači kamiona za bolju svjesnost o prometnoj situaciji čak i na nepoznatom području.

PREGLED RUTE

Jednostavno pregledajte cijelu rutu i odredite najbolja mjesta za dolijevanje goriva, stanke za odmor i noćenje.

IZRADA RUTA KROZ ZONE ZAŠTIĆENOG OKOLIŠA

Primajte upute i upozorenja o zonama zaštićenog okoliša na ruti.

PARKIRALIŠTA ZA KAMIONE

Trebate parkirati kamion? Podaci usluge Truck Parking Europe pomažu vam da pronađete parkiralište za kamion duž rute. Filtrirajte po željenim sadržajima kao što su Wi-Fi®, tuševi, nivoi sigurnosti i još mnogo toga. Dok ste povezani sa mobilnom aplikacijom Garmin dēzl™, provjerite dostupnost parkirnih mjesta kako biste smanjili rizik od vožnje do punog parkirališta.

ODABERITE PRAVO ODMORIŠTE

Pronađite preferirana odmorišta za kamione zahvaljujući prethodno učitanom direktoriju usluga za kamione i prikolice. Omogućuje vam filtriranje popisa po robnoj marki ili sadržajima.

UPOZORENJA ZA VOZAČA

Upozorenja za vozača potiču vas na sigurniju vožnju i povećavaju svjesnost o okolini upozoravanjem na oštre zavoje, promjene ograničenja brzine, željezničke prijelaze itd.

JEDNOSTAVNO PLANIRANJE ODMORA

Primajte pravovremene obavijesti uz koje svako zaustavljanje možete iskoristiti na najbolji način.

 

Otkrijte svog vrhunskog pomoćnika

GARMIN GLASOVNI POMOĆNIK

Trebaju vam upute? Samo izgovorite riječ. Garmin glasovni pomoćnik odgovara na vaše izgovorene zahtjeve, tako da vam ruke mogu ostati na upravljaču, a oči fokusirane na cestu. (glasovni pomoćnik dostupan je na engleskom, njemačkom, talijanskom, španskom, danskom, švedskom i holandskom jeziku).

BEŽIČNE NADOGRADNJE

Ugrađena Wi-Fi® veza omogućuje vam jednostavnu nadogradnju karata i softvera bez upotrebe računara. Savjeti na displeju pokazuju kada su dostupne nove nadogradnje.

PROMETNE INFORMACIJE, PROGNOZA I CIJENE GORIVA

Preuzmite aplikaciju dēzl kako biste pristupili aktualnim prometnim informacijama, prognozi i cijenama goriva. Omogućen vam je i pristup photoLive saobraćajnim kamerama ako su dostupne.

HANDS-FREE POZIVI

Ugrađena Bluetooth® bežična tehnologija omogućuje vam sinhronizovanje kompatibilnog pametnog telefona i uređaja za satelitsku navigaciju dēzl pa možete upućivati i primati pozive bez podizanja ruku sa upravljača.

PAMETNE OBAVIJESTI

Kada uparite uređaj sa aplikacijom dēzl, moći ćete vidjeti tekstualne poruke i druge obavijesti prikazane na displeju uređaja za satelitsku navigaciju.

 

Znajte tačno gdje idete

PUTUJTE INFORMISANI

Pogledajte Tripadvisor® ocjene za hotele, restorane i turističke atrakcije koje se nalaze na vašoj ruti ili u blizini vašeg odredišta. Uz prethodno učitane podatke usluge Foursquare® možete jednostavno pronaći milione novih i popularnih mjesta.

POKRIVENOST KARTE

Vozite samopouzdano uz nadogradnje karata i detaljne karte ulica za Europu.

Brand

Garmin

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Garmin Dezl LGV610 Europe Kamionska Navigacija”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)