Nokia 105 DS

Nokia 105 DS

69

Ostanite povezani i razgovarajte duže.

Zašto odabrati IQ Mobile?

Iskrenost kojoj možete vjerovati
U moru nejasnoća i finih slova, gdje se nerijetko nailazi na uređaje sumnjivog porijekla, IQ Mobile se ističe čistom savješću. Svaki naš uređaj dolazi s ispravnim printanim fiskalnim računom, a ne pisanim krivotvorenim. To potvrđuje autentičnost i legalnost vaše kupovine. Naša transparentnost nije samo obećanje - to je dokaz našeg poštovanja prema vama.
Kvaliteta koja postavlja standarde
Ne zadovoljavamo se prosječnim. Proizvodi u IQ Mobile su pažljivo odabrani i prilagođeni standardima EU tržišta te dolaze izravno od službenih kanala proizvođača. Pružaju pouzdanost i kvalitetu signala gdje god da se nalazite u Europi. Za razliku od drugih, IQ Mobile ne prodaje uređaje niže kvalitete namijenjene tržištima izvan EU.
Authorized Apple Reseller
Kao jedini mobile shop u BiH sa ovom autorizacijom, uz svaki kupljeni Apple uređaj darujemo ne samo vrhunsku tehnologiju već preporučenu cijenu, sigurnost i podršku koju Apple garantira. Opustite se i uživajte u svakom trenutku s vašim novim uređajem, znajući da iza vas stoji pouzdanost i izvrsnost koju samo IQ Mobile u suradnji sa Appleom može pružiti.
Ovlašteni Prodajni Kanal
Korištenjem ovlaštenog prodajnog kanala od proizvođača dobivate brojne prednosti kao što su autentičnost, pristup najnovijim modelima i tehnologijama čim postanu dostupni, pouzdanu garanciju i direktan pristup podršci proizvođača.
Garancija za miran san
Nudimo više od uređaja; nudimo mir. S našom dvogodišnjom garancijom, vaša investicija je zaštićena, a vaša budućnost sigurna. U svijetu brzih promjena, IQ Mobile stoji kao stup pouzdanosti i kvalitete, obećavajući da će vaši uređaji pratiti tempo vašeg života.
Bezbrižni popravci
Kao najistaknutiji i najopremljeniji servis u BiH, Mobile Meister, sestrinska firma IQ Mobile-a, nosi godine iskustva i majstorsku vještinu u rješavanju svakog izazova. Posjedovanje uređaja iz našeg asortimana znači da imate pristup vrhunskom servisu čija ekspertiza i sposobnost garantiraju brzu i efikasnu uslugu.
Kupujte bez brige

Zaslon

Veličina:1.77 inch

Razlučivost:QQVGA

Radni učinak

Vrijeme čekanja (Dual SIM, GSM), do:18.2 days

Vrijeme čekanja (jedna SIM kartica, GSM), do:25.8 days

Vrijeme razgovora (Dual SIM, GSM), do:14.4 h

Vrijeme razgovora (jedna SIM kartica, GSM), do:14.4 h

Povezivost

Priključak za slušalice:3.5 mm

USB priključak:Micro USB (USB 1.1)

Baterija i punjenje

Baterija:800 mAh, Uklonjivo

Operativni sustav

Operativni sustav:S30+

Zvuk

Značajke:FM radio (zahtijevaju se slušalice)

Mreže

Mreže (GSM):900/1800 (EU)

Najveća brzina mreže:2G

Sim size:Standardno

Dimenzije

Duljina:119 mm

Širina:49.2 mm

Težina:74.04 g

Visina:14.4 mm

U kutiji

Punjač mikro USB

Priručnik za brzi početak

Uklonjiva baterija

Brand

Nokia

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Nokia 105 DS”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)