Xiaomi Smart Band 8

Xiaomi Smart Band 8

89

Xiaomi Smart Band 8 Graphite Black – Inovativan uređaj koji će vas inspirirati i transformirati vaš životni stil!

Zašto odabrati IQ Mobile?

Iskrenost kojoj možete vjerovati
U moru nejasnoća i finih slova, gdje se nerijetko nailazi na uređaje sumnjivog porijekla, IQ Mobile se ističe čistom savješću. Svaki naš uređaj dolazi s ispravnim printanim fiskalnim računom, a ne pisanim krivotvorenim. To potvrđuje autentičnost i legalnost vaše kupovine. Naša transparentnost nije samo obećanje - to je dokaz našeg poštovanja prema vama.
Kvaliteta koja postavlja standarde
Ne zadovoljavamo se prosječnim. Proizvodi u IQ Mobile su pažljivo odabrani i prilagođeni standardima EU tržišta te dolaze izravno od službenih kanala proizvođača. Pružaju pouzdanost i kvalitetu signala gdje god da se nalazite u Europi. Za razliku od drugih, IQ Mobile ne prodaje uređaje niže kvalitete namijenjene tržištima izvan EU.
Authorized Apple Reseller
Kao jedini mobile shop u BiH sa ovom autorizacijom, uz svaki kupljeni Apple uređaj darujemo ne samo vrhunsku tehnologiju već preporučenu cijenu, sigurnost i podršku koju Apple garantira. Opustite se i uživajte u svakom trenutku s vašim novim uređajem, znajući da iza vas stoji pouzdanost i izvrsnost koju samo IQ Mobile u suradnji sa Appleom može pružiti.
Ovlašteni Prodajni Kanal
Korištenjem ovlaštenog prodajnog kanala od proizvođača dobivate brojne prednosti kao što su autentičnost, pristup najnovijim modelima i tehnologijama čim postanu dostupni, pouzdanu garanciju i direktan pristup podršci proizvođača.
Garancija za miran san
Nudimo više od uređaja; nudimo mir. S našom dvogodišnjom garancijom, vaša investicija je zaštićena, a vaša budućnost sigurna. U svijetu brzih promjena, IQ Mobile stoji kao stup pouzdanosti i kvalitete, obećavajući da će vaši uređaji pratiti tempo vašeg života.
Bezbrižni popravci
Kao najistaknutiji i najopremljeniji servis u BiH, Mobile Meister, sestrinska firma IQ Mobile-a, nosi godine iskustva i majstorsku vještinu u rješavanju svakog izazova. Posjedovanje uređaja iz našeg asortimana znači da imate pristup vrhunskom servisu čija ekspertiza i sposobnost garantiraju brzu i efikasnu uslugu.
Kupujte bez brige

Xiaomi Smart Band 8 je inovativni uređaj koji će vam omogućiti unaprijediti način života i postići svoje fitness ciljeve. Sa svojim modernim dizajnom i metalnim okvirom, ovaj pametni band će sigurno privući pažnju svakog ljubitelja tehnologije.

Ali Xiaomi Smart Band 8 nije samo još jedan modni gadget. On će vam pružiti mnogo više od toga. Sa senzorom ambijentalnog svjetla, ovaj pametni band će se automatski prilagoditi svjetlini okoline kako bi vam omogućio ugodnije iskustvo gledanja zaslona.

Uz podršku za više od 150 načina vježbanja, Xiaomi Smart Band 8 će pratiti vaš puls, potrošene kalorije i mnoge druge parametre kako biste dobili cjelovitu sliku o vašem fizičkom stanju. Također, Band 8 dolazi i sa 10 ruta trčanja, tako da ćete uvijek imati novi izazov pred sobom.

Ali to nije sve! Xiaomi Smart Band 8 će vam ponuditi i mogućnost interaktivnog boksa. Sa otvaranjem AiDong boksačkog tečaja ugrađenog u Xiaomi Sports Health APP, možete izvoditi udarce, zamahivanja i korake kao pravi boksač. Ovo je sjajan način da se zabavite i vježbate istovremeno!

Ako želite biti dodatno kreativni, možete nositi svoj Band 8 na razne nove načine uz Band 8 Pendant i Band 8 Running Clip. Band 8 Pendant je sjajan način da istaknete svoj stil, dok Band 8 Running Clip omogućuje precizno mjerenje podataka trčanja kada ga nosite na patikama.

Xiaomi Smart Band 8 Graphite Black ima dugotrajnu bateriju koja može izdržati do 16 dana uobičajenog korištenja, a podržava i 2C brzo punjenje, pa ga možete napuniti za samo jedan sat. Ovaj pametni band će vam pružiti sve što vam treba kako biste optimizirali svoj način života i postigli svoje fitness ciljeve. Ne propustite priliku da se pridružite Xiaomi revoluciji!

Značajke

  • Inovativni pametni band s modernim dizajnom i metalnim okvirom.
  • Prati puls, kalorije i 150+ načina vježbanja.
  • Interaktivno boksanje s AI tečajem.
  • Nosite ga na razne načine uz dodatke.
  • Dugotrajna baterija i brzo punjenje.
  • Xiaomi revolucija za unapređenje života i fitness ciljeve.

Dodatne informacije

Boja: No selection

Graphite Black, Champagne Gold

Brand

Xiaomi

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Xiaomi Smart Band 8”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)