Apple EarPods (USB-C) – Slušalice

Apple EarPods (USB-C) – Slušalice

46

Isprobajte EarPods slušalice i uživajte u vrhunskom zvuku dok se potpuno posvetite svojim omiljenim aktivnostima.

Zašto odabrati IQ Mobile?

Iskrenost kojoj možete vjerovati
U moru nejasnoća i finih slova, gdje se nerijetko nailazi na uređaje sumnjivog porijekla, IQ Mobile se ističe čistom savješću. Svaki naš uređaj dolazi s ispravnim printanim fiskalnim računom, a ne pisanim krivotvorenim. To potvrđuje autentičnost i legalnost vaše kupovine. Naša transparentnost nije samo obećanje - to je dokaz našeg poštovanja prema vama.
Kvaliteta koja postavlja standarde
Ne zadovoljavamo se prosječnim. Proizvodi u IQ Mobile su pažljivo odabrani i prilagođeni standardima EU tržišta te dolaze izravno od službenih kanala proizvođača. Pružaju pouzdanost i kvalitetu signala gdje god da se nalazite u Europi. Za razliku od drugih, IQ Mobile ne prodaje uređaje niže kvalitete namijenjene tržištima izvan EU.
Authorized Apple Reseller
Kao jedini mobile shop u BiH sa ovom autorizacijom, uz svaki kupljeni Apple uređaj darujemo ne samo vrhunsku tehnologiju već preporučenu cijenu, sigurnost i podršku koju Apple garantira. Opustite se i uživajte u svakom trenutku s vašim novim uređajem, znajući da iza vas stoji pouzdanost i izvrsnost koju samo IQ Mobile u suradnji sa Appleom može pružiti.
Ovlašteni Prodajni Kanal
Korištenjem ovlaštenog prodajnog kanala od proizvođača dobivate brojne prednosti kao što su autentičnost, pristup najnovijim modelima i tehnologijama čim postanu dostupni, pouzdanu garanciju i direktan pristup podršci proizvođača.
Garancija za miran san
Nudimo više od uređaja; nudimo mir. S našom dvogodišnjom garancijom, vaša investicija je zaštićena, a vaša budućnost sigurna. U svijetu brzih promjena, IQ Mobile stoji kao stup pouzdanosti i kvalitete, obećavajući da će vaši uređaji pratiti tempo vašeg života.
Bezbrižni popravci
Kao najistaknutiji i najopremljeniji servis u BiH, Mobile Meister, sestrinska firma IQ Mobile-a, nosi godine iskustva i majstorsku vještinu u rješavanju svakog izazova. Posjedovanje uređaja iz našeg asortimana znači da imate pristup vrhunskom servisu čija ekspertiza i sposobnost garantiraju brzu i efikasnu uslugu.
Kupujte bez brige

Apple EarPods s USB-C priključkom su revolucionarne slušalice koje su dizajnirane da pruže vrhunsko iskustvo zvuka i udobnost. Za razliku od tradicionalnih okruglih slušalica, dizajn EarPods slušalica je prilagođen obliku uha, što ih čini udobnijima za veći broj ljudi od bilo kojih drugih slušalica ovog stila.

Zahvaljujući vrhunskim zvučnicima koji se nalaze unutar EarPods slušalica, možete uživati u dubokim i bogatim tonovima basa, što vam pruža visokokvalitetan zvuk za maksimalno uživanje.

Posebno je važno spomenuti da su EarPods slušalice otporne na znoj i vodu, što ih čini idealnim za korištenje tijekom sportskih aktivnosti ili vanjskih aktivnosti. Bez brige o oštećenjima ili gubitku kvalitete zvuka, možete se potpuno posvetiti svojim omiljenim aktivnostima.

Ove slušalice također dolaze s ugrađenim daljinskim upravljačem koji vam omogućuje podešavanje glasnoće, kontrolu reprodukcije glazbe i videa te odgovaranje ili prekidanje poziva jednostavnim pritiskom na daljinski upravljač. Bez obzira jeste li u pokretu ili sjedite, imate potpunu kontrolu nad svojim audio uređajem.

EarPods slušalice su stvorene od strane Applea, što znači da dobivate vrhunski proizvod koji je kompatibilan s različitim uređajima. Možete ih koristiti s Mac računalima s USB-C priključkom koji pokreću macOS Monterey 12.6 ili novije verzije, iPad modelima s USB-C priključkom koji pokreću iPadOS 16.4 ili novije verzije te iPhone modelima s USB-C priključkom koji pokreću iOS 17 ili novije verzije.

Uz EarPods slušalice, dobivate ne samo izuzetno kvalitetan proizvod, već i potpuno iskustvo zvuka i udobnosti. Iskoristite priliku i uživajte u vrhunskom zvuku s Apple EarPods slušalicama s USB-C priključkom.

Značajke

  • Revolucionarne slušalice s USB-C priključkom za vrhunsko iskustvo zvuka.
  • Prilagođene obliku uha za udobnost i širi broj korisnika.
  • Duboki i bogati tonovi basa za vrhunski zvuk.
  • Otporne na znoj i vodu za sportske i vanjske aktivnosti.
  • Ugrađeni daljinski upravljač za jednostavnu kontrolu.
  • Kompatibilne s različitim Apple uređajima.

Brand

Apple

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Apple EarPods (USB-C) – Slušalice”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)