Apple AirPods Pro (2. generacija) – USB-C
645 Original price was: €645.589Current price is: €589. Dodaj u košaricu
Akcija!

Apple AirPods Pro (2. generacija) – USB-C

Original price was: €645.Current price is: €589.

-9%

AirPods Pro imaju do 2x više Active Noise Cancellation, plus Adaptive Transparency i Personalized Spatial Audio s dinamičnim praćenjem glave za impresivan zvuk. Sada s višestrukim nastavcima za uho (XS, S, M, L) i do 6 sati slušanja.

Uživajte u povoljnim ratama već od:

27 mjesečno

Najniža cijena u posljednjih 30 dana: €589

Naruči na rate sada!

Zašto odabrati IQ Mobile?

Iskrenost kojoj možete vjerovati
U moru nejasnoća i finih slova, gdje se nerijetko nailazi na uređaje sumnjivog porijekla, IQ Mobile se ističe čistom savješću. Svaki naš uređaj dolazi s ispravnim printanim fiskalnim računom, a ne pisanim krivotvorenim. To potvrđuje autentičnost i legalnost vaše kupovine. Naša transparentnost nije samo obećanje - to je dokaz našeg poštovanja prema vama.
Kvaliteta koja postavlja standarde
Ne zadovoljavamo se prosječnim. Proizvodi u IQ Mobile su pažljivo odabrani i prilagođeni standardima EU tržišta te dolaze izravno od službenih kanala proizvođača. Pružaju pouzdanost i kvalitetu signala gdje god da se nalazite u Europi. Za razliku od drugih, IQ Mobile ne prodaje uređaje niže kvalitete namijenjene tržištima izvan EU.
Authorized Apple Reseller
Kao jedini mobile shop u BiH sa ovom autorizacijom, uz svaki kupljeni Apple uređaj darujemo ne samo vrhunsku tehnologiju već preporučenu cijenu, sigurnost i podršku koju Apple garantira. Opustite se i uživajte u svakom trenutku s vašim novim uređajem, znajući da iza vas stoji pouzdanost i izvrsnost koju samo IQ Mobile u suradnji sa Appleom može pružiti.
Ovlašteni Prodajni Kanal
Korištenjem ovlaštenog prodajnog kanala od proizvođača dobivate brojne prednosti kao što su autentičnost, pristup najnovijim modelima i tehnologijama čim postanu dostupni, pouzdanu garanciju i direktan pristup podršci proizvođača.
Garancija za miran san
Nudimo više od uređaja; nudimo mir. S našom dvogodišnjom garancijom, vaša investicija je zaštićena, a vaša budućnost sigurna. U svijetu brzih promjena, IQ Mobile stoji kao stup pouzdanosti i kvalitete, obećavajući da će vaši uređaji pratiti tempo vašeg života.
Bezbrižni popravci
Kao najistaknutiji i najopremljeniji servis u BiH, Mobile Meister, sestrinska firma IQ Mobile-a, nosi godine iskustva i majstorsku vještinu u rješavanju svakog izazova. Posjedovanje uređaja iz našeg asortimana znači da imate pristup vrhunskom servisu čija ekspertiza i sposobnost garantiraju brzu i efikasnu uslugu.
Kupujte bez brige

Redizajnirana zvučna čarolija.

Slušalice AirPods Pro odlikuju se s dvaput više aktivnog poništavanja buke,1 Adaptivnom propusnošću te Personaliziranim prostornim zvukom s dinamičnim praćenjem pokreta glave za prirodniji zvuk.2 Sada se isporučuju s više kapica (XS, S, M, L) i baterijom za do 6 sati slušanja.3

Ukratko o glavnim značajkama

Bogatiji doživljaj zvuka

• AirPods Pro pokreće novi Appleov čip H2, koji podiže ljestvicu naprednih audioperformansi. Znatno poboljšava najbolje značajke slušalica AirPods Pro, od pametnijeg poništavanja buke do iznimnog trodimenzionalnog zvuka i trajanja baterije.

• Kombinacijom posebno dizajniranog drivera i pojačala za niže distorzije postižu se oštri i jasni visoki tonovi te duboki, bogati basovi. Tako sve zvuči prirodnije nego ikad prije.

Nova razina aktivnog poništavanja buke

• Aktivno poništavanje buke u ovoj je generaciji slušalica AirPods Pro do dvaput jače nego u prethodnima, što znači da ćeš tijekom putovanja na posao i kad ti je potrebna koncentracija čuti znatno manje šumova.1

• Uz adaptivnu propusnost do tebe dopiru ugodni zvukovi iz okoline, a smanjuje se intenzitet buke, kao što su zvukovi sirene i građevinskih radova.

• Uz slušalice dobivaš četiri para silikonskih kapica, uključujući novu veličinu XS, tako da će sigurno pristajati ušima. Kapice stvaraju akustičnu brtvu koja uklanja šumove, a istovremeno drži slušalice AirPods Pro na mjestu.

Okruži se zvukom

• Personalizirani prostorni zvuk okružuje te zvukom ugođenim baš za tebe. Dinamički prati pokrete glave, tako da dublje uranjaš u glazbu i filmove.2

Veća kontrola

• Uz kontrolu dodirom dovoljno je prijeći prstom po dršci za namještanje glasnoće. Pritiskom na dršku pokreće se i zaustavlja reprodukcija glazbe ili pak odgovara na, odnosno završava pozive, a zadržavanjem prsta na dršci prelaziš s aktivnog poništavanja buke na adaptivnu propusnost i obrnuto.

Mnogo dulje trajanje baterije i veće mogućnosti

• Do šest sati slušanja uz uključeno aktivno poništavanje buke, što je za 33 % dulje nego na slušalicama AirPods Pro (1. generacije).3

• Do ukupno 30 sati slušanja uz uključeno aktivno poništavanje buke uz upotrebu kutijice za punjenje MagSafe, što je za šest sati dulje nego na slušalicama AirPods Pro (1. generacije).3

• Kutijica za punjenje MagSafe sad ima više mogućnosti, a obuhvaća precizno pronalaženje,4 ugrađen zvučnik i vezicu. Slušalice se mogu puniti putem Apple Watcha ili punjača MagSafe. Ili pak možeš koristiti Lightning priključak odnosno punjač s Qi certifikatom.

• Slušalice AirPods Pro i kutijica za punjenje MagSafe otporni su na znoj i vodu sa stupnjem zaštite IPX4.5

Čarobno iskustvo

• Uređaj se putem jednostavnog postavljanja može upariti s bilo kojim uređajem na računu za iCloud.6

• Sve funkcionira besprijekorno zahvaljujući prepoznavanju uha i automatskom prebacivanju s uređaja na uređaj.6

• Uz dijeljenje zvuka dva para AirPods slušalica mogu istovremeno slušati istu pjesmu ili seriju s iPhonea, iPada, iPoda touch ili Apple TV-a.. 7

• Uz precizno pronalaženje u aplikaciji Pronalaženje sada možeš saznati točnu lokaciju svoje kutijice za punjenje MagSafe. A uz prikaz udaljenosti možeš pratiti lokaciju slušalica AirPods Pro.

Brand

Apple

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Apple AirPods Pro (2. generacija) – USB-C”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)