Apple AirPods 2 sa kućištem za punjenje

Apple AirPods 2 sa kućištem za punjenje

366

Nove AirPods kombiniraju inteligentan dizajn s revolucionarnom tehnologijom i kristalno čistim zvukom. Uz pomoć novog Apple H1 čipa za slušalice, AirPods sada imaju hands-free pristup Siri koristeći samo vaš glas. I do 3 sata razgovora s jednim punjenjem.

Uživajte u povoljnim ratama već od:

17 mjesečno

Najniža cijena u posljednjih 30 dana: €366

Naruči na rate sada!

Zašto odabrati IQ Mobile?

Iskrenost kojoj možete vjerovati
U moru nejasnoća i finih slova, gdje se nerijetko nailazi na uređaje sumnjivog porijekla, IQ Mobile se ističe čistom savješću. Svaki naš uređaj dolazi s ispravnim printanim fiskalnim računom, a ne pisanim krivotvorenim. To potvrđuje autentičnost i legalnost vaše kupovine. Naša transparentnost nije samo obećanje - to je dokaz našeg poštovanja prema vama.
Kvaliteta koja postavlja standarde
Ne zadovoljavamo se prosječnim. Proizvodi u IQ Mobile su pažljivo odabrani i prilagođeni standardima EU tržišta te dolaze izravno od službenih kanala proizvođača. Pružaju pouzdanost i kvalitetu signala gdje god da se nalazite u Europi. Za razliku od drugih, IQ Mobile ne prodaje uređaje niže kvalitete namijenjene tržištima izvan EU.
Authorized Apple Reseller
Kao jedini mobile shop u BiH sa ovom autorizacijom, uz svaki kupljeni Apple uređaj darujemo ne samo vrhunsku tehnologiju već preporučenu cijenu, sigurnost i podršku koju Apple garantira. Opustite se i uživajte u svakom trenutku s vašim novim uređajem, znajući da iza vas stoji pouzdanost i izvrsnost koju samo IQ Mobile u suradnji sa Appleom može pružiti.
Ovlašteni Prodajni Kanal
Korištenjem ovlaštenog prodajnog kanala od proizvođača dobivate brojne prednosti kao što su autentičnost, pristup najnovijim modelima i tehnologijama čim postanu dostupni, pouzdanu garanciju i direktan pristup podršci proizvođača.
Garancija za miran san
Nudimo više od uređaja; nudimo mir. S našom dvogodišnjom garancijom, vaša investicija je zaštićena, a vaša budućnost sigurna. U svijetu brzih promjena, IQ Mobile stoji kao stup pouzdanosti i kvalitete, obećavajući da će vaši uređaji pratiti tempo vašeg života.
Bezbrižni popravci
Kao najistaknutiji i najopremljeniji servis u BiH, Mobile Meister, sestrinska firma IQ Mobile-a, nosi godine iskustva i majstorsku vještinu u rješavanju svakog izazova. Posjedovanje uređaja iz našeg asortimana znači da imate pristup vrhunskom servisu čija ekspertiza i sposobnost garantiraju brzu i efikasnu uslugu.
Kupujte bez brige

Značajke

  • Automatski se uključuju, automatski povezuju
  • Jednostavno postavljanje za sve vaše Apple uređaje
  • Brzi pristup Siri izgovaranjem Hej Siri
  • Dvaput dodirnite za reprodukciju ili preskakanje naprijed
  • Novi Apple H1 čip za slušalice pruža bržu bežičnu vezu s vašim uređajima
  • Brzo se pune u kućištu
  • Kućište se može puniti pomoću Lightning konektora
  • Bogat zvuk i glas visoke kvalitete
  • Besprijekorno prebacivanje između uređaja
  • Slušajte i razgovarajte cijeli dan uz višestruko punjenje iz kućišta za punjenje

Brand

Apple

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Apple AirPods 2 sa kućištem za punjenje”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)