Samsung 45W Super Fast Usb-C Charger + Kabal

Samsung 45W Super Fast Usb-C Charger + Kabal

8,000

Oslobodite se frustracije s sporim punjenjem – jednostavno spojite, napunite se i uživajte u brzini!

Uživajte u povoljnim ratama već od:

367 mjesečno

Najniža cijena u posljednjih 30 dana: €8000

Naruči na rate sada!

Zašto odabrati IQ Mobile?

Iskrenost kojoj možete vjerovati
U moru nejasnoća i finih slova, gdje se nerijetko nailazi na uređaje sumnjivog porijekla, IQ Mobile se ističe čistom savješću. Svaki naš uređaj dolazi s ispravnim printanim fiskalnim računom, a ne pisanim krivotvorenim. To potvrđuje autentičnost i legalnost vaše kupovine. Naša transparentnost nije samo obećanje - to je dokaz našeg poštovanja prema vama.
Kvaliteta koja postavlja standarde
Ne zadovoljavamo se prosječnim. Proizvodi u IQ Mobile su pažljivo odabrani i prilagođeni standardima EU tržišta te dolaze izravno od službenih kanala proizvođača. Pružaju pouzdanost i kvalitetu signala gdje god da se nalazite u Europi. Za razliku od drugih, IQ Mobile ne prodaje uređaje niže kvalitete namijenjene tržištima izvan EU.
Authorized Apple Reseller
Kao jedini mobile shop u BiH sa ovom autorizacijom, uz svaki kupljeni Apple uređaj darujemo ne samo vrhunsku tehnologiju već preporučenu cijenu, sigurnost i podršku koju Apple garantira. Opustite se i uživajte u svakom trenutku s vašim novim uređajem, znajući da iza vas stoji pouzdanost i izvrsnost koju samo IQ Mobile u suradnji sa Appleom može pružiti.
Ovlašteni Prodajni Kanal
Korištenjem ovlaštenog prodajnog kanala od proizvođača dobivate brojne prednosti kao što su autentičnost, pristup najnovijim modelima i tehnologijama čim postanu dostupni, pouzdanu garanciju i direktan pristup podršci proizvođača.
Garancija za miran san
Nudimo više od uređaja; nudimo mir. S našom dvogodišnjom garancijom, vaša investicija je zaštićena, a vaša budućnost sigurna. U svijetu brzih promjena, IQ Mobile stoji kao stup pouzdanosti i kvalitete, obećavajući da će vaši uređaji pratiti tempo vašeg života.
Bezbrižni popravci
Kao najistaknutiji i najopremljeniji servis u BiH, Mobile Meister, sestrinska firma IQ Mobile-a, nosi godine iskustva i majstorsku vještinu u rješavanju svakog izazova. Posjedovanje uređaja iz našeg asortimana znači da imate pristup vrhunskom servisu čija ekspertiza i sposobnost garantiraju brzu i efikasnu uslugu.
Kupujte bez brige

Zamislite da imate savršeno punjenje za svoje mobilne uređaje – brzo, snažno i pouzdano. Samsung 45W Super Fast USB-C punjač + kabel je upravo to – vaša karta za nevjerojatno brzo punjenje.

Sa svojom izlaznom snagom od 45 W, ovaj punjač je opremljen za preuzimanje izazova. Možete biti sigurni da će vaši uređaji biti potpuno napunjeni u najkraćem mogućem roku. Više ne morate gubiti vrijeme čekajući da se baterija napuni – ovaj punjač će to učiniti munjevitom brzinom.

Ali to nije sve. Ovaj punjač dolazi s USB-C na USB-C kabelom koji podržava brzo punjenje za sve podržane uređaje. Nema više problema s kompatibilnošću – jednostavno spojite kabel i uživajte u brzom i učinkovitom punjenju.

Ako ste zainteresirani za sigurnost i pouzdanost, ovaj punjač je pravi izbor za vas.

Značajke

  • Najbrže punjenje za vaše mobilne uređaje
  • Snaga od 45 W za munjevito brzo napajanje
  • USB-C kabel za brzo punjenje svih podržanih uređaja
  • Kompatibilan s različitim uređajima
  • Siguran i pouzdan način punjenja
  • Ušteda vremena s brzim punjenjem

Brand

Samsung

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Samsung 45W Super Fast Usb-C Charger + Kabal”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)