Apple Lighning to 3.5mm Audio Cable(1.2m)

Apple Lighning to 3.5mm Audio Cable(1.2m)

109

Osvježi svoje audio iskustvo s vrhunskom kvalitetom zvuka.

Zašto odabrati IQ Mobile?

Iskrenost kojoj možete vjerovati
U moru nejasnoća i finih slova, gdje se nerijetko nailazi na uređaje sumnjivog porijekla, IQ Mobile se ističe čistom savješću. Svaki naš uređaj dolazi s ispravnim printanim fiskalnim računom, a ne pisanim krivotvorenim. To potvrđuje autentičnost i legalnost vaše kupovine. Naša transparentnost nije samo obećanje - to je dokaz našeg poštovanja prema vama.
Kvaliteta koja postavlja standarde
Ne zadovoljavamo se prosječnim. Proizvodi u IQ Mobile su pažljivo odabrani i prilagođeni standardima EU tržišta te dolaze izravno od službenih kanala proizvođača. Pružaju pouzdanost i kvalitetu signala gdje god da se nalazite u Europi. Za razliku od drugih, IQ Mobile ne prodaje uređaje niže kvalitete namijenjene tržištima izvan EU.
Authorized Apple Reseller
Kao jedini mobile shop u BiH sa ovom autorizacijom, uz svaki kupljeni Apple uređaj darujemo ne samo vrhunsku tehnologiju već preporučenu cijenu, sigurnost i podršku koju Apple garantira. Opustite se i uživajte u svakom trenutku s vašim novim uređajem, znajući da iza vas stoji pouzdanost i izvrsnost koju samo IQ Mobile u suradnji sa Appleom može pružiti.
Ovlašteni Prodajni Kanal
Korištenjem ovlaštenog prodajnog kanala od proizvođača dobivate brojne prednosti kao što su autentičnost, pristup najnovijim modelima i tehnologijama čim postanu dostupni, pouzdanu garanciju i direktan pristup podršci proizvođača.
Garancija za miran san
Nudimo više od uređaja; nudimo mir. S našom dvogodišnjom garancijom, vaša investicija je zaštićena, a vaša budućnost sigurna. U svijetu brzih promjena, IQ Mobile stoji kao stup pouzdanosti i kvalitete, obećavajući da će vaši uređaji pratiti tempo vašeg života.
Bezbrižni popravci
Kao najistaknutiji i najopremljeniji servis u BiH, Mobile Meister, sestrinska firma IQ Mobile-a, nosi godine iskustva i majstorsku vještinu u rješavanju svakog izazova. Posjedovanje uređaja iz našeg asortimana znači da imate pristup vrhunskom servisu čija ekspertiza i sposobnost garantiraju brzu i efikasnu uslugu.
Kupujte bez brige

Nova Apple Lightning to 3.5mm Audio kabela (1.2m) je ključan dodatak koji će transformirati tvoje audio iskustvo i pružiti ti beskompromisni zvuk u svakoj situaciji. Ovaj bi-direkcionalni kabel ti omogućuje jednostavno povezivanje tvojih AirPods Max ili Beats Solo Pro slušalica sa uređajima koji imaju 3.5mm audio portove.

Jednostavnost i funkcionalnost su glavne prednosti ovog kabla. Bez obzira da li želiš povezati svoje AirPods Max slušalice sa avionskim audio sistemom, iPhoneom, iPadom, Mac računalom ili drugim uređajem, ovaj kabel ti omogućuje to napraviti lako i brzo.

Dodatno, ovaj kabel ti omogućuje povezivanje tvojeg iOS ili iPadOS uređaja sa zvučnicima koji imaju 3.5mm audio portove. Sada možeš povezati svoj iPhone ili iPad sa audio-in portom svog automobilskog audio sistema ili drugim zvučnicima i uživati u vrhunskom zvuku i kristalno jasnoj reprodukciji.

Kao stručnjak za copywriting i marketing, shvaćam da uspješna prodaja nije samo o proizvodu, već i o emociji. Ovaj kabel nije samo kabel, već donosi emocionalno iskustvo. Zamisli svoje omiljene pjesme ili podcaste dostupne u vrhunskom kvalitetu zvuka, koje možeš doživjeti svakodnevno.

Kroz izraze koji izazivaju osjećaj sigurnosti i udobnosti, pozicioniraj ovaj kabel kao ključno rješenje za sve tvoje audio potrebe. Neka tvoja publika emocionalno reagira na ovaj proizvod i vidi ga kao neizostavni dio svog audio iskustva.

Koristi AIDA model (Pažnja, Interes, Želja, Akcija) kako bi pobudio pažnju, izazvao interes, pobudio želju i potaknuo akciju kod tvoje ciljne publike. Stvaraj uvjerljive naslove, intrigantne uvode i snažne pozive na akciju kako bi privukao pažnju čitatelja i potaknuo ih da odmah djeluju.

Ovaj kabel osigurava da će tvoja audio iskustva biti ne samo iznimna, već i jednostavna za postizanje. Sa najnovijom verzijom iOS-a, iPadOS-a ili macOS-a operativnog sustava, ovaj kabel će raditi harmonično s tvojim uređajem.

Na kraju, dodaj puno korisnih i edukativnih informacija o proizvodu kako bi stvorio dojam stručnosti i pomogao čitateljima da bolje razumiju mogućnosti koje ovaj kabel pruža. Neka čitatelji osjete da su stekli puno znanja čitajući ovaj tekst i neka se osjećaju sigurno da su donijeli pravu odluku odabirom Apple Lightning to 3.5mm Audio kabla (1.2m).

Značajke

  • Ključan dodatak za beskompromisno audio iskustvo s AirPods Max i Beats slušalicama.
  • Jednostavno povezivanje s uređajima koji imaju 3.5mm audio portove.
  • Povežite iOS ili iPadOS uređaj sa zvučnicima sa 3.5mm priključkom.
  • Emocionalno iskustvo vrhunskog zvuka i kristalno jasne reprodukcije.
  • AIDA model za privlačenje pažnje, interesa, želje i akcije.
  • Harmoničan rad sa najnovijim verzijama operativnih sustava.

Dodatne informacije

Boja: No selection

Black, White

Brand

Apple

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Apple Lighning to 3.5mm Audio Cable(1.2m)”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)