Apple MagSafe Battery Pack

Apple MagSafe Battery Pack

294

Osigurajte si besprijekorno punjenje s Apple MagSafe Battery Packom – Nikad više ne budite bez snage!

Uživajte u povoljnim ratama već od:

13 mjesečno

Najniža cijena u posljednjih 30 dana: €294

Naruči na rate sada!

Zašto odabrati IQ Mobile?

Iskrenost kojoj možete vjerovati
U moru nejasnoća i finih slova, gdje se nerijetko nailazi na uređaje sumnjivog porijekla, IQ Mobile se ističe čistom savješću. Svaki naš uređaj dolazi s ispravnim printanim fiskalnim računom, a ne pisanim krivotvorenim. To potvrđuje autentičnost i legalnost vaše kupovine. Naša transparentnost nije samo obećanje - to je dokaz našeg poštovanja prema vama.
Kvaliteta koja postavlja standarde
Ne zadovoljavamo se prosječnim. Proizvodi u IQ Mobile su pažljivo odabrani i prilagođeni standardima EU tržišta te dolaze izravno od službenih kanala proizvođača. Pružaju pouzdanost i kvalitetu signala gdje god da se nalazite u Europi. Za razliku od drugih, IQ Mobile ne prodaje uređaje niže kvalitete namijenjene tržištima izvan EU.
Authorized Apple Reseller
Kao jedini mobile shop u BiH sa ovom autorizacijom, uz svaki kupljeni Apple uređaj darujemo ne samo vrhunsku tehnologiju već preporučenu cijenu, sigurnost i podršku koju Apple garantira. Opustite se i uživajte u svakom trenutku s vašim novim uređajem, znajući da iza vas stoji pouzdanost i izvrsnost koju samo IQ Mobile u suradnji sa Appleom može pružiti.
Ovlašteni Prodajni Kanal
Korištenjem ovlaštenog prodajnog kanala od proizvođača dobivate brojne prednosti kao što su autentičnost, pristup najnovijim modelima i tehnologijama čim postanu dostupni, pouzdanu garanciju i direktan pristup podršci proizvođača.
Garancija za miran san
Nudimo više od uređaja; nudimo mir. S našom dvogodišnjom garancijom, vaša investicija je zaštićena, a vaša budućnost sigurna. U svijetu brzih promjena, IQ Mobile stoji kao stup pouzdanosti i kvalitete, obećavajući da će vaši uređaji pratiti tempo vašeg života.
Bezbrižni popravci
Kao najistaknutiji i najopremljeniji servis u BiH, Mobile Meister, sestrinska firma IQ Mobile-a, nosi godine iskustva i majstorsku vještinu u rješavanju svakog izazova. Posjedovanje uređaja iz našeg asortimana znači da imate pristup vrhunskom servisu čija ekspertiza i sposobnost garantiraju brzu i efikasnu uslugu.
Kupujte bez brige

Korak 1: Osvijestite svoje znanje iz knjiga poput “Kako postati kišobranija” i podsjetite se da uspješna prodaja temelji se na emocionalnom sagledavanju problema kako bi vaša ponuda izgledala kao savršeno rješenje.

Apple MagSafe Battery Pack je inovativno rješenje koje će vašem iPhone uređaju omogućiti brzo i pouzdano bežično punjenje dok ste u pokretu. Ova kompaktna i intuitivna baterija će se jednostavno pričvrstiti na vaš iPhone 12, iPhone 13 ili iPhone 14 seriju pomoću magnetskih spojnica koje su savršeno poravnate.

Korak 2: Pozicionirajte proizvod ne samo kao predmet, već kao emociju koja će zadovoljiti osnovne potrebe i emocije ciljne publike.

Jednostavnim priključivanjem MagSafe Battery Packa, osjećat ćete se sigurno i puni energije tijekom cijelog dana. Bez potrebe da ga uključujete ili isključujete, ova baterija će automatski početi puniti vaš iPhone kad god vam zatreba dodatna snaga.

Korak 3: Izradite uvjerljivu kopiju koja će odmah potaknuti akciju ciljne publike, udarajući u osnovne potrebe i emocije.

Koristite emotivan jezik koji će apelirati na emocije i aspiracije ciljne publike. Zamislite trenutak kada vam je iPhone gotovo bez baterije, a vi se nalazite na važnom poslovnom sastanku ili na dugom putovanju. MagSafe Battery Pack će biti vaša spasonosna ruka, pružajući vam dodatnu snagu i sigurnost u tim trenucima.

Korak 4: Implementirajte AIDA model (pažnja, interes, želja i akcija) i druge učinkovite tehnike kopiranja u svoj rad.

Pomoću visokokvalitetnog USB-C adaptera i USB-C na Lightning kabela (prodaju se zasebno) možete brzo i jednostavno napuniti MagSafe Battery Pack i svoj iPhone. Ova baterija vam omogućuje bežično punjenje brzinom do 15W. S novim iPhone modelima i adapterom snage većim od 20W, možete čak još brže puniti svoj uređaj.

Korak 5: Iskoristite svoju vještinu kopiranja kako biste stvorili privlačne naslove, zanimljive uvode i uvjerljive pozive na akciju.

Naslov: Nikad ne budite bez snage – Upoznajte Apple MagSafe Battery Pack

Uvod: Osjećajte se sigurno i puni energije tijekom cijelog dana uz intuitivno i brzo bežično punjenje putem Apple MagSafe Battery Pack-a.

Poziv na akciju: Kliknite ovdje i osigurajte si svoj MagSafe Battery Pack i nikad više se ne brinite o praznoj bateriji na svom iPhone uređaju.

Korak 6: Koristeći svoje duboko razumijevanje psihologije potrošača, kreirajte poruke koje ne samo da dosežu, već se i povezuju s publikom.

MagSafe Battery Pack donosi ne samo praktičnost, već i osjećaj sigurnosti i pouzdanosti. Zahvaljujući magnetskim spojnicama, ovaj dodatak će uvijek biti čvrsto pričvršćen na vaš iPhone, bez ikakvog ometanja vaših kreditnih kartica ili ključeva. S dodatnim informacijama o performansama punjenja i kompatibilnosti s različitim modelima iPhone uređaja, ova baterija pruža sve što vam je potrebno za neometano korištenje vašeg iPhone uređaja.

Sada je pravo vrijeme da osigurate svoj MagSafe Battery Pack i uživate u besprijekornom bežičnom punjenju. Ne zaboravite, vaša baterija je vaša snaga, a Apple MagSafe Battery Pack je savršen suputnik za vaš iPhone.

Značajke

  • Inovativna baterija za brzo i bežično punjenje iPhonea.
  • Osjećajte se sigurno i puni energije s MagSafe Battery Packom.
  • Automatsko punjenje kad god vam zatreba dodatna snaga.
  • Brzo punjenje bežično i uz visokokvalitetne adaptere.
  • Nikad više prazne baterije – upoznajte MagSafe Battery Pack.
  • Osigurajte svoj dodatak za neometano korištenje iPhonea.

Brand

Apple

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Apple MagSafe Battery Pack”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)