Apple AirTag FineWoven Key Ring

Apple AirTag FineWoven Key Ring

119

Budite bezbrižni i odgovorni prema okolišu s Apple AirTag FineWoven ključnim prstenom – kombinacija elegancije i održivosti.

Zašto odabrati IQ Mobile?

Iskrenost kojoj možete vjerovati
U moru nejasnoća i finih slova, gdje se nerijetko nailazi na uređaje sumnjivog porijekla, IQ Mobile se ističe čistom savješću. Svaki naš uređaj dolazi s ispravnim printanim fiskalnim računom, a ne pisanim krivotvorenim. To potvrđuje autentičnost i legalnost vaše kupovine. Naša transparentnost nije samo obećanje - to je dokaz našeg poštovanja prema vama.
Kvaliteta koja postavlja standarde
Ne zadovoljavamo se prosječnim. Proizvodi u IQ Mobile su pažljivo odabrani i prilagođeni standardima EU tržišta te dolaze izravno od službenih kanala proizvođača. Pružaju pouzdanost i kvalitetu signala gdje god da se nalazite u Europi. Za razliku od drugih, IQ Mobile ne prodaje uređaje niže kvalitete namijenjene tržištima izvan EU.
Authorized Apple Reseller
Kao jedini mobile shop u BiH sa ovom autorizacijom, uz svaki kupljeni Apple uređaj darujemo ne samo vrhunsku tehnologiju već preporučenu cijenu, sigurnost i podršku koju Apple garantira. Opustite se i uživajte u svakom trenutku s vašim novim uređajem, znajući da iza vas stoji pouzdanost i izvrsnost koju samo IQ Mobile u suradnji sa Appleom može pružiti.
Ovlašteni Prodajni Kanal
Korištenjem ovlaštenog prodajnog kanala od proizvođača dobivate brojne prednosti kao što su autentičnost, pristup najnovijim modelima i tehnologijama čim postanu dostupni, pouzdanu garanciju i direktan pristup podršci proizvođača.
Garancija za miran san
Nudimo više od uređaja; nudimo mir. S našom dvogodišnjom garancijom, vaša investicija je zaštićena, a vaša budućnost sigurna. U svijetu brzih promjena, IQ Mobile stoji kao stup pouzdanosti i kvalitete, obećavajući da će vaši uređaji pratiti tempo vašeg života.
Bezbrižni popravci
Kao najistaknutiji i najopremljeniji servis u BiH, Mobile Meister, sestrinska firma IQ Mobile-a, nosi godine iskustva i majstorsku vještinu u rješavanju svakog izazova. Posjedovanje uređaja iz našeg asortimana znači da imate pristup vrhunskom servisu čija ekspertiza i sposobnost garantiraju brzu i efikasnu uslugu.
Kupujte bez brige

FineWoven ključni prsten pažljivo je izrađen od inovativnih materijala. Nehrdajući čelik jednako je atraktivan koliko i snažan, dok izdržljiva mikrotkanina ima mekani osjećaj jelenje kože i izrađena je od 68 posto recikliranog materijala, značajno smanjujući emisije ugljika u usporedbi s kožom. A savršeno se uklapa na vaš AirTag, tako da se nikada ne morate brinuti da će ispasti. AirTag se prodaje zasebno.

Kada razmišljate o svojoj sigurnosti i zaštiti svoje imovine, važno je imati pouzdano i kvalitetno rješenje. Apple AirTag FineWoven ključni prsten je upravo to. Ovaj elegantni, visokokvalitetni prsten ne samo da je estetski privlačan, već pruža sigurnost i mir uma.

Ne samo da je izrađen od izdržljivih materijala, poput nehrđajućeg čelika koji je snažan i otporan, već je i ekološki osviješten izbor. S većinom materijala izrađenih od 68 posto recikliranog materijala, ovaj ključni prsten značajno smanjuje emisije ugljika u usporedbi s tradicionalnim kožnim prstenovima. Tako možete biti sigurni da svojim odabirom doprinosite očuvanju okoliša.

Jednom kada stavite ovaj prsten na svoj AirTag, možete biti sigurni da će ostati čvrsto na svom mjestu. Nema više brige o tome da će vaš AirTag ispasti. Možete biti sigurni da će vaša imovina biti zaštićena i da ćete uvijek znati gdje se nalazi.

Uzimajući u obzir vaše potrebe i emocionalne aspekte, Apple AirTag FineWoven ključni prsten pruža vam osjećaj sigurnosti, stila i odgovornosti prema okolišu. Ovaj proizvod ne samo da izgleda sjajno, već i ima praktičnu svrhu. Nećete se morati brinuti o gubitku važnih stvari jer ovaj ključni prsten osigurava da vaš AirTag bude uvijek na pravom mjestu.

Ne čekajte više. Kupite Apple AirTag FineWoven ključni prsten i osigurajte sigurnost i mir uma za sebe i svoju imovinu. Neka ovaj elegantni i ekološki osviješteni prsten bude vaša savršena opcija.

Značajke

  • Izrađen od inovativnih materijala za kvalitet i izdržljivost.
  • Ekološki osviješten izbor s recikliranim materijalom.
  • Sigurnost i zaštita imovine s Apple AirTagom.
  • Estetski privlačan i elegantan dizajn.
  • Čvrsto pričvršćivanje na AirTag bez brige o gubitku.
  • Osjećaj sigurnosti, stila i odgovornosti prema okolišu.

Dodatne informacije

Boja: No selection

Black, Mulberry, Pacific Blue, Taupe, Coral

Brand

Apple

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Apple AirTag FineWoven Key Ring”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)