Apple AirTag (4 Pack)
31,900 Dodaj u košaricu

Apple AirTag (4 Pack)

31,900

Nikad više ne izgubite omiljene predmete uz Apple AirTag – brzo, jednostavno i bez stresa.

Uživajte u povoljnim ratama već od:

1,462 mjesečno

Najniža cijena u posljednjih 30 dana: €31900

Naruči na rate sada!

Zašto odabrati IQ Mobile?

Iskrenost kojoj možete vjerovati
U moru nejasnoća i finih slova, gdje se nerijetko nailazi na uređaje sumnjivog porijekla, IQ Mobile se ističe čistom savješću. Svaki naš uređaj dolazi s ispravnim printanim fiskalnim računom, a ne pisanim krivotvorenim. To potvrđuje autentičnost i legalnost vaše kupovine. Naša transparentnost nije samo obećanje - to je dokaz našeg poštovanja prema vama.
Kvaliteta koja postavlja standarde
Ne zadovoljavamo se prosječnim. Proizvodi u IQ Mobile su pažljivo odabrani i prilagođeni standardima EU tržišta te dolaze izravno od službenih kanala proizvođača. Pružaju pouzdanost i kvalitetu signala gdje god da se nalazite u Europi. Za razliku od drugih, IQ Mobile ne prodaje uređaje niže kvalitete namijenjene tržištima izvan EU.
Authorized Apple Reseller
Kao jedini mobile shop u BiH sa ovom autorizacijom, uz svaki kupljeni Apple uređaj darujemo ne samo vrhunsku tehnologiju već preporučenu cijenu, sigurnost i podršku koju Apple garantira. Opustite se i uživajte u svakom trenutku s vašim novim uređajem, znajući da iza vas stoji pouzdanost i izvrsnost koju samo IQ Mobile u suradnji sa Appleom može pružiti.
Ovlašteni Prodajni Kanal
Korištenjem ovlaštenog prodajnog kanala od proizvođača dobivate brojne prednosti kao što su autentičnost, pristup najnovijim modelima i tehnologijama čim postanu dostupni, pouzdanu garanciju i direktan pristup podršci proizvođača.
Garancija za miran san
Nudimo više od uređaja; nudimo mir. S našom dvogodišnjom garancijom, vaša investicija je zaštićena, a vaša budućnost sigurna. U svijetu brzih promjena, IQ Mobile stoji kao stup pouzdanosti i kvalitete, obećavajući da će vaši uređaji pratiti tempo vašeg života.
Bezbrižni popravci
Kao najistaknutiji i najopremljeniji servis u BiH, Mobile Meister, sestrinska firma IQ Mobile-a, nosi godine iskustva i majstorsku vještinu u rješavanju svakog izazova. Posjedovanje uređaja iz našeg asortimana znači da imate pristup vrhunskom servisu čija ekspertiza i sposobnost garantiraju brzu i efikasnu uslugu.
Kupujte bez brige

Apple AirTag je inovativan uređaj koji vam pomaže da lako pratite i pronađete svoje predmete, bez obzira na to jesu li uz vas ili negdje dalje. Zahvaljujući jednostavnom povezivanju s vašim iPhoneom ili iPadom putem jednog dodira, AirTag će vam omogućiti brzo i jednostavno pronalaženje izgubljenih ili zaboravljenih stvari.

Kada vam nešto nedostaje, možete reproducirati zvuk na ugrađenom zvučniku AirTaga kako biste lakše pronašli svoje stvari. Također, možete zatražiti pomoć od Siri, koja će vam pomoći pronaći izgubljene predmete.

Jedna od najnaprednijih funkcija AirTaga je precizno pronalaženje putem Ultra Wideband tehnologije. Na odabranim modelima iPhonea, ova tehnologija će vas voditi ravno do vašeg AirTaga, čak i kada je blizu.

Uz pomoć stotina milijuna Apple uređaja u Find My mreži, možete pronaći predmete koji su udaljeni. Ova mreža vam omogućuje da pronađete predmete čak i kada su izvan dosega vašeg uređaja.

U slučaju da izgubite svoj AirTag, možete ga postaviti u “Lost Mode” i automatski ćete biti obaviješteni kada bude detektiran u Find My mreži.

Vaša privatnost je na prvom mjestu. Sve komunikacije s Find My mrežom su anonimne i enkriptirane, a podaci o lokaciji nikada se ne pohranjuju na samom AirTagu.

Dodatna prednost je zamjenjiva baterija koja traje preko godinu dana, tako da se ne morate brinuti o čestom punjenju.

Kako bi se AirTag uklopio u vaš stil, dostupan je razni dodatni pribor u širokom rasponu boja koji se prodaje odvojeno.

Iskoristite sve prednosti AirTaga i uživajte u sigurnosti i praktičnosti pronalaženja svojih često korištenih predmeta.

Značajke

  • AirTag vam pomaže da pronađete izgubljene predmete.
  • Reproducirajte zvuk na AirTagu kako biste lakše pronašli stvari.
  • Precizno pronalaženje putem Ultra Wideband tehnologije.
  • Find My mreža omogućuje pronalaženje predmeta izvan dosega.
  • Uvijek ste obaviješteni ako izgubite svoj AirTag.
  • Anonimnost i privatnost vaših podataka su osigurani.

Brand

Apple

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Apple AirTag (4 Pack)”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)