Karl Lagerfeld Phone Case Choupette Fluorescent za Iphone 13 Pro

Karl Lagerfeld Phone Case Choupette Fluorescent za Iphone 13 Pro

59

💎💎 Karl Lagerfeld će uvijek biti jedna od najvećih ikona u luksuznoj modnoj industriji.

Dizajner, kreativni direktor i umjetnik, prepoznatljiv po svojoj bijeloj kosi i crnim sunčanim naočalama.

Sada možete odati počast njegovoj originalnoj viziji i dizajnu sa jedinstvenom, autentičnom maskicom za mobitel.

Nije samo moderna, već i jako izdržljiva.

Ova posebna maskica će štititi vaš mobitel od oštećenja:

💪 Apsorbira udar i vibracije kada vam mobitel ispadne

💪 Štiti rubove i stražnju stranu od ogrebotina kada držite mobitel u džepu.

💪 Maskica prijanja uz ruku, pa vam mobitel u njoj prirodno leži, bez klizanja.

Naručite sada i izrazite svoju osobnost.

Plus, jer je ponuda jako ograničena…

Vjerojatno ćete biti jedina osoba koju znate, a da ima ovakvu maskicu!

Požurite i zaštitite svoj mobitel sa stilom!

Pošaljite nam poruku još danas 📩

Zašto odabrati IQ Mobile?

Iskrenost kojoj možete vjerovati
U moru nejasnoća i finih slova, gdje se nerijetko nailazi na uređaje sumnjivog porijekla, IQ Mobile se ističe čistom savješću. Svaki naš uređaj dolazi s ispravnim printanim fiskalnim računom, a ne pisanim krivotvorenim. To potvrđuje autentičnost i legalnost vaše kupovine. Naša transparentnost nije samo obećanje - to je dokaz našeg poštovanja prema vama.
Kvaliteta koja postavlja standarde
Ne zadovoljavamo se prosječnim. Proizvodi u IQ Mobile su pažljivo odabrani i prilagođeni standardima EU tržišta te dolaze izravno od službenih kanala proizvođača. Pružaju pouzdanost i kvalitetu signala gdje god da se nalazite u Europi. Za razliku od drugih, IQ Mobile ne prodaje uređaje niže kvalitete namijenjene tržištima izvan EU.
Authorized Apple Reseller
Kao jedini mobile shop u BiH sa ovom autorizacijom, uz svaki kupljeni Apple uređaj darujemo ne samo vrhunsku tehnologiju već preporučenu cijenu, sigurnost i podršku koju Apple garantira. Opustite se i uživajte u svakom trenutku s vašim novim uređajem, znajući da iza vas stoji pouzdanost i izvrsnost koju samo IQ Mobile u suradnji sa Appleom može pružiti.
Ovlašteni Prodajni Kanal
Korištenjem ovlaštenog prodajnog kanala od proizvođača dobivate brojne prednosti kao što su autentičnost, pristup najnovijim modelima i tehnologijama čim postanu dostupni, pouzdanu garanciju i direktan pristup podršci proizvođača.
Garancija za miran san
Nudimo više od uređaja; nudimo mir. S našom dvogodišnjom garancijom, vaša investicija je zaštićena, a vaša budućnost sigurna. U svijetu brzih promjena, IQ Mobile stoji kao stup pouzdanosti i kvalitete, obećavajući da će vaši uređaji pratiti tempo vašeg života.
Bezbrižni popravci
Kao najistaknutiji i najopremljeniji servis u BiH, Mobile Meister, sestrinska firma IQ Mobile-a, nosi godine iskustva i majstorsku vještinu u rješavanju svakog izazova. Posjedovanje uređaja iz našeg asortimana znači da imate pristup vrhunskom servisu čija ekspertiza i sposobnost garantiraju brzu i efikasnu uslugu.
Kupujte bez brige